Ziua îndragostitilor pentru sex-simbolul Reghinului Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 866 Vizualizări

Ziua îndragostitilor pentru sex-simbolul Reghinului

11287_simbol.gifJian Marius Bloj a fost desemnat sex-simbolul Reghinului în luna septembrie a anului 2007, în urma unui sondaj de opinie efectuat pe un esantion de 130 de femei din municipiu cu vârste cuprinse între 20-40 de ani.
Marius administratorul unei de agentii imobiliare, sociabil si fara fite, va împlini în 24 februarie 39 de ani. El este nefumator are o aura de playboy, stapâneste arta vestimentara, practica kick-boxingul si power-liftingul. Marius are 1,90 m înaltime si 105 kg, la 20 de ani a devenit campion al Germaniei în tinutul Bayer la Skanderberg, acum fiind un prosper om de afaceri cu un cont respectabil în banca si care este râvnit de multe reghinence mai ales ca este divortat. Special pentru dumneavoastra, ne-am interesat daca Marius iubeste în prezent si cu cine îsi va petrece ziua îndragostitilor…
Reporter: Cât costa romantismul pentru un sex-simbol? Cât cheltuiti cu o femeie de la prima întâlnire?
Bloj Marius Jian: Depinde de femeie si ce îmi doresc dupa aceea întâlnire… au fost cazuri în care poate am baut doar o cafea împreuna cu o femeie sau cazuri în care am cheltuit câteva milioane, banii în momentul în care îi ai sunt doar niste simple hârtii.
Rep.: Ce nu ar trebui sa lipseasca din viata unui om de succes?
B. M.: Asta e o întrebare buna… cred ca în primul rând onoarea, apoi bunul simt si modestia, care e pe cale de disparitie la foarte multi.
Rep.: Ce calitati apreciati cel mai mult la o femeie?
B.M.: Sinceritatea nedisimulata, frumusetea, imaginatia si inteligenta. Câteodata mi se întâmpla când întâlnesc o femeie care are harul de a tacea, sa cred ca are calitati iesite din comun.
Rep: Care este cea mai mare ambitie a dumneavoastra?
B.M.: Sa îmi gasesc o femeie pentru sufletul meu, cu care sa ramân.
Rep.: Ce superstitii aveti ?
B.M.: Eu nu sunt un om superstitios, sunt un tip realist care nu cred în extraterestri, farmece, în pisica neagra si guzganul rozaliu.
Rep.: Care a fost cea mai frumoasa minciuna pe care v-a spus-o vreodata o femeie ?
B.M.: Râde… doamne au fost multe, adica în general toate stiu sa minta frumos, dar unora chiar am vrut sa le fac jocul.
Rep.: Mai credeti în dragoste la prima vedere ?
B.M.: Nu, categoric, nu cred în dragoste la prima vedere, la fel nu cred ca dragostea se cerseste. Intotdeauna m-am ferit de aceste lucruri. Din punctul meu de vedere, aparentele înseala mai devreme sau mai târziu.
Rep.: În ce relatii sunteti cu fostele sotii si cu copii dumneavoastra?
B.M.: Faptul ca nu am ajuns subiect de ziar la divorturi spune ceva, in sensul ca suntem în relatii foarte bune, avem copii împreuna, suntem oameni maturi care stim sa coabitam cu anumite aspecte care ni le scoate în cale destinul. În primul rând, copiii mei nu trebuie sa îmi simta lipsa, de aceea eu sunt aproape de ei de fiecare data când am ocazia si le explic multe lucruri, pentru a nu fi vulnerabili mai târziu. Tot ce fac eu acum, fac pentru ei, pentru ca sunt sânge din sângele meu. Nu putem schimba lumea chiar daca de multe ori ni se pare ca viata e o minciuna, ne adaptam ne vindecam ranile dar cicatricele cresc împreuna cu noi.
Rep.: Aveti tatuaje imprimate pe corp?
B.M.: Nu, niciodata nu am fost pasionat de aceasta "arta", deoarece nu ma reprezinta.
Rep.: Ce nu puteti promite niciodata unei femei?
B.M.: Nu pot sa îi promit ca vom trai împreuna pâna la adânci batrâneti pentru ca am învatat ca cele mai batute drumuri nu duc nicaieri.
Rep.: Care este cea mai mare obsesie a dumneavoastra în momentul de fata?
B.M.: Cred ca masina. De doua luni vreau sa îmi schimb masina si caut ceva nou pe internet, însa nu m-am decis inca cu ce îmi voi schimba vechiul Audi A 8.
Rep.: Vi s-a întâmplat sa va îndragostiti de o femeie dupa o aventura de o noapte?
B.M.: Nu, niciodata, pentru ca pe mine m-au fascinat întotdeauna femeile pe care le-am cucerit foarte greu.
Rep: Se va mai însura vreodata Marius Bloj?
B.M.: Bineinteles, dar atunci când îmi voi gasi perechea potrivita, nu vreau sa fortez lucrurile, sa perturb echilibrul vietii.
Rep.: Ce va enerveaza în Romania ?
B.M.: Ma deranjeaza ca unii oameni nu realizeaza ca, dintr-un sir de zerouri este greu sa alcatuiasca un lant, iar altii nu au înteles ca atunci când s-au afundat pâna la nas în rahat trebuie sa îsi tina gura închisa.
Rep.: Unde si cu cine veti petrece ziua de Valentine's Day ?
B.M.: Aceasta zi o voi petrece la un restaurant select undeva în tara, împreuna cu o doamna misterioasa, într-un loc strict secret, fara paparazzi, cu multa sampanie si mult vânat.
A consemnat Robert MATEI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE