Tabasco, in concert pentru mureseni Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Tabasco, in concert pentru mureseni

11354_tabasco.gifTrupa Tabasco, singura formatie din provincie participanta si calificata in semifinala Concursului Eurovision 2008, ce are în componenta sase muzicieni talentati, Kovacs Norbert (pian), Mircea Adrian Piper (voce si chitara), Laszlo Lehel (bass), Florin Sorasan (sintetizator), Sebastian Tatar (chitara) si Ovidiu Condrea (tobe), va sustine un concert live in Dublin Irish Pub pe 20 februarie de la ora 20.00.
Prin aceasta prestatie live, trupa Tabasco doreste sa faca un cadou tuturor targumuresenilor care le-au fost si le vor fi alaturi in cursa spre Belgrad, unde, daca vor castiga Marea Finala de la Bucuresti, vor reprezenta Romania la Eurovision. Piesa lor "Love is all I need" este deja un hit si va fi cantata alaturi de multe alte piese proprii si cover-uri, special pentru toti targumuresenii care vor veni la concert sa danseze, sa cante si sa le fie aproape.
Desi o formatie tanara ca si activitate si medie de varsta, trupa Tabasco a reusit performanta de a se impune pe scena muzicala romaneasca, chiar daca genul muzical abordat de ei este unul consacrat, mai greu de abordat, caci in acest stil muzical nu exista butoane sau calculator, ci numai corzi, tobe si voce. Talentul si pasiunea lor pentru funk, jazz si blues n-a trecut neobservata de mari nume din muzica romaneasca, cum ar fi Berti Barbera care ii recomanda lui Mircea Piper, solistul trupei Tabasco, sa ramana in Romania, unde, alaturi de chitara lui, are multe de spus in muzica romaneasca. Le tinem pumnii in finala si asteptam cu nerabdare sa-i vedem in concert.
Claudia SAS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE