Tinerii pesedisti mureseni asteapta cuminti marea împarteala Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Tinerii pesedisti mureseni asteapta cuminti marea împarteala

p_9_2_20.jpgPe pagina de internet a analistului politic Dan Andronic a fost publicata, recent, o lista cu propunerile organizatiei de tineret a PSD pentru ocuparea unor functii în cadrul agentiilor guvernamentale din teritoriu. Rezolutia conducerii TSD este adresata conducerii centrale a partidului, mai exact „în atentia domnului Mircea Geoana”.
Cu toate ca documentul contine mai multe nume ale tinerilor social democrati din toata tara, organizatia judeteana a TSD se afla în stand-by în vederea ocuparii unor functii guvernamentale la nivel local. „Si noi avem niste propuneri în acest sens, dar e prematur sa dezvalui nume, deoarece vineri o sa ne întâlnim la nivel judetean pentru a lua o decizie finala”, a declarat Cosmin Pop, liderul judetean al TSD. Acesta a admis ca discutiile cu „seniorii” partidului sunt în toi. „E adevarat ca ne aflam în negocieri cu seniorii si înca nimic nu e cert, de aceea nu as vrea sa va ofer informatii are sa se dovedeasca a fi gresite”, a explicat Cosmin Pop, care e evitat sa ofere detalii cu privire la portofoliile care vor fi solicitate de tinerii social democrati.
La fel de lapidar în declaratii s-a dovedit a fi si seful TSD Târgu-Mures, Simion Horatiu. „Pâna în acest moment nu am facut nici o solicitare din partea organizatiei de tineret catre conducerea PSD Târgu-Mures în acest sens. Desigur ca daca vor fi persoane pertinente, competente, care se pliaza pe anumite functii, organizatia de tineret Târgu-Mures îi va sprijini cu siguranta”, a declarat acesta. Desi a admis ca la nivel local exista câteva nume care ar putea fi propuse la un moment dat pentru ocuparea unei functii, seful social democratilor din Târgu-Mures a refuzat sa faca nominalizari în acest sens. „Sunt nume vehiculate, dar nu sunt concrete. Organizatia de tineret Târgu-Mures nu a facut înca propuneri în acest sens, dar se va implica activ în a sprijini persoanele potrivite, daca va fi cazul. Cel putin deocamdata prioritatile noastre, ca organizatie de tineret, sunt putin diferite”, a conchis Simion Horatiu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE