Nevoiasii din Reghin, traficanti de ajutoare Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Nevoiasii din Reghin, traficanti de ajutoare

codruta_pop_11.jpgÎncepând cu jumatatea lunii decembrie a anului 2008, la sediul Primariei Reghin a început distribuirea alimentelor gratuite pentru persoanele defavorizate. Astfel, fiecare persoana primeste 20 kilograme de zahar si sase kilograme de faina. Saptamâna acesta s-a continuat distribuirea alimentelor, angajatii primariei încercând sa ofere celor care primesc alimente gratuite cele mai optime conditii pentru buna desfasurare a procesului.
Totul bine pâna aici! Dar, la pomana sar cu totii. Portarul primariei se zbate din greu sa tina usa pentru a nu navali gramada de oameni adunata peste el. Daca stai deoparte, poti auzi înjurii, poti sa-ti îmbunatatesti „cultura” cu fel de fel de cuvinte noi, bineînteles puse sub perdea. Lumea se agita, sa-si i-a rapid sacul. Însa nu pentru a-l duce acasa familiei „defavorizate”, ci mai degraba pentru a-l împarti si nu doar asa, pe gratis cum l-au primit, ci pe ban „cinstit”.
Nu va mirati! Calul de capatat nu se cauta-n gura! În timp ce kilogramul de zahar în magazine se vinde undeva la 3,50 de lei iar kilogramul de faina undeva la 2,20-2,50 lei, cei mai multi dintre beneficiarii de alimente gratuite, intra-n magazine, te abordeaza pe strada sau chiar la chioscurile de ziare pentru a valorifica „cadourile”. Puteti cumpara, bine merci, faina si zaharul pe care acestia l-au primit gratis, la jumatate de pret. Asa, se împaca si capra si varza. Fac si ei un ban cinstit si mai ramâneti si dumneavoastra cu bani în buzunar, ca doar e perioada de criza fiind nevoie sa scoatem banul chiar si din „piatra seaca”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE