Doamnele Borbely si Dobre aduc banii în casa Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Doamnele Borbely si Dobre aduc banii în casa

p_2_1_29.jpgNu le lipseste faima si functiile de conducere, cu care s-au obisnuit de ani de zile. si totusi, doi din cei 12 parlamentari mureseni nu se pot lauda, la sfârsit de an, atunci când contabilizeaza veniturile familiei. Motivul? La momentul bilantului sotiile lor se dovedesc mai prolifice la capitolul „strâns bani”, depasindu-si clar barbatii.
În calitate de ministru al Dezvoltarii si Lucrarilor Publice Borbely Laszlo a avut anul trecut un salariu de 63.356 lei, mai putin decât sotia sa Melinda, directoarea studioului teritorial de limba aghiara a Radio Târgu-Mures, care a contribuit la venitul anual al familiei cu suma de 79.550 lei, provenita din salariu. Sotii Borbely detin împreuna o casa de locuit în Târgu-Mures precum si 114.000 lei si 35.000 de euro în depozite bancare si fonduri de investitii.
Fostul prefect de Mures, actualmente deputat, Ciprian Dobre a câstigat în 2008 suma de 94.793 lei din salariu. Fostul prefectcare detine si functia de presedinte al PNL Mures, este întrecut clar de sotia sa Iulia, care a bagat în pusculita familiei aproape dublu, mai exact 182.292 lei, bani proveniti din servicii de avocatura. sotii Dobre detin împreuna doua apartamente în Târgu-Mures si un teren intravilan în Târgu-Mures cu valoare de impozitare de 690.000 lei si au contractate trei credite: unul de 1.800 de euro scadent în 2009, unul în valoare de 12,315 euro scadent în 2014 si unul de 79.191 euro scadent în 2026.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE