Horoscop, weekend, 16-18 ianuarie Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Horoscop, weekend, 16-18 ianuarie

Berbec
Te bucuri de relaţii profitabile, care sunt şi plăcute, pe deasupra. Cu toate acestea, ai tendinţa să complici lucrurile într-o manieră supărătoare.
Taur
Ai o mulţime de treburi neterminate, facturi şi alte documente de care trebuie să te ocupi. Îţi vei lărgi orizonturile şi vei privi problemele dintr-o nouă perspectivă.
Gemeni
Te confrunţi cu unele probleme de familie, însă se poate să găseşti o soluţie mulţumitoare. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, nu e cazul să ai şovăieli.
Rac
Ai parte de unele mici neplăceri la locul de muncă, însă nu e nimic grav. În general, dificultăţile te stimulează, astfel încât ziua trece destul de uşor.
Leu
Perioada buna pentru relaţiile cu cei dragi. Dacă ai căutat un prilej să te apropii de aceştia sau să-ţi manifeşti afecţiunea, iată că momentul a venit.
Fecioară
Fecioarele care au deja o relaţie se bucură de stabilitate în viaţa de cuplu. Pentru celelalte, astrele le sugerează să fie prudente în dragoste.
Balanţă
Simţi nevoia să faci ca lucrurile să se mişte. Ai un program încărcat, cu tot felul de ieşiri şi întâlniri. Această viaţă mondenă îţi facilitează întâlnirile.
Scorpion
La serviciu eşti entuziast şi gata să te implici în mai multe proiecte. Chiar dacă ai avut deja succese profesionale, nu te culca pe lauri şi menţine-te în formă!
Săgetător
Perioada promiţătoare pe plan amoros, graţie predispoziţiei tale romantice. O cină la lumina lumânărilor, o declaraţie de dragoste şi atmosfera este asigurată.
Capricorn
Profită de şansele oferite de această zi pentru a-ţi face prieteni adevăraţi. Aceştia îţi vor aduce adevărate bucurii, daca ştii să ai grijă de relaţiile tale.
Vărsător
Se poate să duci o viaţă sedentară, iar acest lucru nu poate fi combătut decât dacă începi o activitate care îţi face plăcere. Gândeşte-te!
Peşti
În viaţa amoroasă, o prietenie mai veche începe să semene mai mult cu o relaţie de dragoste. E important să iei o decizie în deplină cunoştinţă de cauză.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE