Horoscop, luni, 19 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Horoscop, luni, 19 ianuarie 2009

Berbec
Sunteti preocupat de cucerirea unor persoane influente din anturaj si uitati ca i-ati promis partenerului de cuplu sa ajungeti acasa mai devreme. Discutii neplacute.
Taur
Sunteti constient de valoarea dv. profesionala si le demonstrati si celor din anturajul familial de ce sunteti capabil. Recunoasterea meritelor nu va insenineaza!
Gemeni
Sunteti foarte decis sa va aparati drepturile financiare, numai ca s-ar putea sa luati o hotarare gresita daca apelati la justitie. E necesar sa descoperiti noi metode.
Rac
Se pare ca banii si interesele comune va sustin relatia matrimoniala mai mult decat pasiunea ori romantismul. Cum sunteti un sentimental convins, va intristati.
Leu
Descoperiti ca nu obtineti nici un fel de imbunatatire daca va pedepsiti verbal partenerul de cuplu. Ar fi bine sa renuntati definitiv la pedepse!
Fecioara
Faceti numeroase excese alimentare si nu este deloc bine. Dupa ce ati respectat posturi, diete si regimuri spartane, acum aveti o pofta exploziva.
Balanta
E bine sa acceptati orice propunere profesionala pe care o primiti azi, fara sa cereti sfatul nimanui si fara sa despicati firul de par in patru.
Scorpion
Partenerii va apreciaza, insasunt foarte gelos (mai ales partenerul de cuplu, care va iubese cu disperare). E de preferat sa afisati pentru moment mai multa modestie.
Sagetator
Va complicati inutil, incercand sa captati atentia celor din anturaj prin glume frivole. Sunteti oricum remarcat datorita aspectului fizic si vestimentatiei boeme.
Capricorn
Simtiti o nevoie acuta  de vacanta. Pentru ca le stricati buna dispozitie, cei din anturaj vor sa va ajute si dau telefoane ca sa va ajute.
Varsator
Va laudati ca dispuneti de un fler deosebit si chiar le faceti prietenilor o demonstratie reusita, mai mult in gluma. Se ajunge la concluzii serioase, absolut intamplator.
Pesti
Va simtiti stapanul lumii, doar pentru ca persoana iubita va aproba toate dorintele. Rudele va cearta pentru ca ele cred ca duceti o viata de excese periculoase.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE