Voleibalistii de la Torpi „torpilati” cu buna stiinta de arbitri Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Voleibalistii de la Torpi „torpilati” cu buna stiinta de arbitri

p_11_2_21.jpgIn etapa a XIV-a a diviziei A la volei masculin, Formatia SC Torpi Targu-Mures a fost invinsa la Bacau de Stiinta din localitate, scor 3-2, pe seturi: 25-21; 15-21; 24-26; 25-20; 15-12. Dupa cum arata si evoluta scorului, sansele de a-si adjudeca victoria au alternat cand de o parte, cand de cealalta.
Muresenii s-au prezentat fara antrenor principal, Chitigoi fiind demis, Racoltea renuntand din motive personale, dar cu un lot intarit si hotarat sa-si fructifice sansele. Daca ei erau increzatori in posibilitatile lor, totodata constienti de importanta jocului si hotarati sa se desprinda de zona periculoasa a clasamentului, bacauanii au folosit orice mijloace pentru a obtine victoria impotriva unei contracandidate la lupta pentru supravietuire.
„Observatorul de Bacau” publica inaintea intalnirii: ”Bacauanii n-au cum lupta pentru nota 10, ci doar pentru locul 10. Aceasta va fi pozitia pe care o vor ocupa, daca vor invinge rivala mureseana. In tur, Torpi, abia venita in prima liga (datorita retragerii lui CSM Ramnicu Sarat), s-a impus cu 3-2, iar bacauanii au acuzat unele greseli de arbitraj”. Cei care au asistat la partida respectiva au putut constata ca victoria la limita a muresenilor a fost cauzata de emotiile debutului, de ”teama de victorie”, privand gazdele de o victorie categorica. Atunci nimeni n-a invocat arbitrajul.
La meciul retur, incheiat cu acelasi scor, pentru bacauani de aceasta data, moldovenii au fost sprijiniti de brigada de arbitrii din Galati! ( Dimachi, Nastase). ”Echipa a luptat, au facut tot ce le-a stat in putinta, dar n-au fost efectiv lasati sa joace. La 2-1 la seturi, si 15-9 in setul patru pentru noi, ni s-a creat o presiune inimaginabila. Asa ceva este ne neconceput, mingile noastre trebuiau sa fie mult in teren sa nu fie date aut. Ni s-a inchis si camera cu care filmam jocul in tie-break, sa nu se vada ce s-a petrecut”, a declarat presedintele clubului Torpi, Sorin Moldovan. Sansele de ramanere pe prima scena raman totusi intacte, ”la turneul play-out nu vor fi posibile asemenea atitudini. Am sesizat si presedintele Federatiei Romane de Volei”, a declarat presedintele clubului muresean, care a mai reclamat si conditiile improprii in care au fost gazduiti de echipa moldoveana.
Saptamana viitoare Torpi va evolua pe teren propriu in compania formatiei bucurestene Rapid, o alta formatie aflata in subsolul clasamentului, care are de asemenea o singura victorie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE