Torpi a pierdut bătălia suferinţei de la Bacău Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Torpi a pierdut bătălia suferinţei de la Bacău

p_8_3_05.jpgMeci important pierdut de echipa masculină de volei CS Torpi Targu-Mureş în cadrul diviziei A1 de volei la Bacău cu colega de suferinţă din subsolul clasamentului, Ştiinţa din localitate. Bacăul a fost una dintre cele două echipe învinse de echipa mureşeană în tur, şi rivala directă în lupta pentru evitarea retrogradării. În acest meci, Ştiinţa având setaveraj evident superior, miza era de fapt posibilitatea de a juca un meci în plus pe teren propriu într-un eventual play-out între cele două formaţii.
Neavând în continuare antrenor, şi fiind condus din teren de căpitanul Sorin Schiesz, Torpi a fost aproape de succes, a pierdut însă în final după cinci seturi.
Gazdele au fost care şi-au adjudecat primul set cu 25-22, următoarele două revenind însă mureşenilor la 17 şi la mare luptă, la 24. În setul patru Torpi a trecut pe lângă succes, piezând la 22, iar în tie-break cei care au avut nervii mai tari, au fost gazdele, care au câştigat cu 15-11.
Pentru Torpi urmează un alt examen important, meciul de acasă cu Rapid, o altă contracandidată directă din subsolul clasamentului, echipa având posibilitatea de scăpa de ultimul loc pe care îl ocupă acum în clasament.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE