Horoscop, joi, 29 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Horoscop, joi, 29 ianuarie 2009

Berbec
Cineva apropiat vă sfătuieşte, într-o discuţie între patru ochi, să o lăsaţi mai moale, să nu vă mai agitaţi atât, iar faptul că vă trage de mânecă poate fi un avantaj.
Taur
Nu vă ajunge că aveţi propriile dubii, mai trebuie să vină şi alţii ca să vorbească de pericolele ce pot apărea pe parcursul unei acţiuni pe care nu vreţi să o începeţi.
Gemeni
Sunteţi în faţa unui drum nou, care vă entuziasmează, dar există şi unele precauţii pe care simţiţi nevoia să le luaţi înainte de a porni. Mai e nevoie şi de o strategie.
Rac
Oriunde vă duceţi, parcă numai de supărări daţi. E normal să vă influenţeze tot ce auziţi, mai ales că oamenii cu care luaţi legătura se plâng de tot felul de necazuri.
Leu
Jucaţi un rol important în acţiunile zilei, pentru că nu aşteptaţi să vă spună cineva ce să faceţi, ci găsiţi singur soluţii. Iniţiativele sunt interesante, dar nu aşteptaţi aplauze.
Fecioară
Intervine mereu cineva cu influenţă, care are un cuvânt de spus asupra acţiunilor pe care le întreprindeţi. Ori un factor de control va ia la bani mărunţi, ori un părinte.
Balanţă
Comunicaţi excelent cu o persoană mult mai în vârstă, care are un rol benefic.Vă oferă sfaturi foarte bune, vă dedică o parte din timpul său preţios pentru a vă îndruma.
Scorpion
Nu puteţi rezista ispitei, fiind gata să călcaţi pe bec doar de dragul adrenalinei. Furat de o atracţie nebună aţi putea fi atras într-o capcană ce va lăsa urme.
Săgetător
O zi strălucitoare, în care vă simţiţi important, cu un cap deasupra tuturor. Faima vi se extinde, se vorbeşte despre dumneavoastră în sfere înalte, ţelurile sunt mai aproape.
Capricorn
Nu ştiţi să vă purtaţi aşa cum ar aştepta persoana iubită. Chiar dacă o iubiţi enorm uneori faceţi gafe suparatoare prin felul de a vă exprima sentimentele.
Vărsător
Nu vă comparaţi resursele materiale cu ale altora, pentru că veţi ieşi în dezavantaj. Există persoane în preajma care o duc mai bine, şi-au achitat datoriile şi fac si investiţii.
Peşti
Mizaţi pe obiectivitate, pe imparţialitate şi limpezime în judecată şi, atâta timp cât nu vă lăsaţi atins la coarda sensibilă, puteţi oferi oricui un sfat excelent.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE