BeWaMi-stilor le merge bine Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

BeWaMi-stilor le merge bine

p_9_2_29.jpgSâmbata, la Pensiunea Ana, distractia era în toi. Firma BeWaMi, adica 95 de angajati în frunte cu patronii firmei, Silvia si Bela Makai, sarbatoreau închiderea de an 2008. “Obisnuim anual sa facem aceasta reuniune cu toti angajatii firmei; reprezinta o compensare în plus pentru efortul depus. Noi o vedem ca pe o investitie în resursele umane, pentru ca astfel de reuniuni nu fac decât sa ne uneasca si sa închege colectivul. 2008 a fost un an nici foarte bun, nici foarte rau, un an obisnuit, dar asta nu ne împiedica sa organizam aceasta petrecere”, a declarat Silvia Makai.
Angajatii, majoritatea destul de tinerei, s-au simtit bine, au dansat si au participat la jocuri interactive. Patronii au alocat fonduri de premii angajatilor, în valoare toatala de 50.000 de lei, fiecare primind mai mult sau mai putin, în functie de vechime, performanta si fidelitate. Toti cei 95 de angajati prezenti au primit câte un cec, banii încasându-i fiecare de ziua lui. Cei nascuti în ianuarie au fost mai norocosi, pe lânga bani primind si câte o sticla de sampanie. Bela Makai ne-a declarat ca va mai deschide cel putin 50 de magazine BeWaMi în judet. “Vom fi prezenti acolo unde nu suntem!”. Au mâncat, au dansat, au cântat si s-au simtit bine, asta înseamna un chef la BeWaMi, unde toti sunt rasplatiti si multumiti.

“Lucrez de 2 ani la Bewami, ca magazioner si ma simt foarte bine în acest colectiv. Ma bucur ca se organizeaza o data pe an asemenea evenimente.” Teodor Cabut

“E un lucru foarte bun, ne mai destindem si noi, dupa un an de munca. Sunt vânzatoare la BeWaMi de 9 ani si îmi place ceea ce fac.”
Elena Luca

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE