HOROSCOP, luni, 11 ianuarie, 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

HOROSCOP, luni, 11 ianuarie, 2009

Berbec
Pentru visul dumneavoastră merită să vă bateţi cu oricine, deci nu vă lăsaţi oprit din drum de cei care critică prea mult ceea ce aveţi de spus. Nu-i lăsaţi să vă oprească din elan. Unii sunt făcuţi să critice!
Taur
Sunteţi foarte organizat şi nu faceţi nimic la voia întâmplării pentru că nu degeaba aţi acumulat înainte atâtea informaţii. E vremea să începeţi ceva nou, care vă satisface pe deplin, căci aţi aşteptat mult momentul.
Gemeni
Cu bani uneori puteţi cumpăra orice, chiar si dragostea, iar partenerul nu poate rămâne indiferent. Dacă e dispus să-şi asume şi unele sarcini pentru cuplul vostru, vă va convinge că, într-adevăr, vă iubeşte.
Rac
E o perioadă agitată în plan relaţional, fiecare zi aduce alte şi alte persoane în calea dumneavoastră. Apar totuşi şi nişte veşti, care vă obligă să daţi startul unei noi acţiuni sau să luaţi o decizie spontană.
Leu
Patima face parte din felul dumneavoastră de a fi, iar în aceste zile o veţi duce până la paroxism. Faceţi totul cu înflăcărare, cu energie, cu tupeu, cu o dorinţă fantastică de a vă impune, de a avea ultimul cuvânt.
Fecioară
Neatenţia vă poate costa mult, iar atitudinea uşuratică, infantilă, nu vă scoate din încurcături, deci nu glumiţi cu situaţiile riscante, care pot declanşa finaluri iremediabile. E ca şi cum v-aţi juca un pic cu norocul.
Balanţă
Oboseala se va acumula pe parcursul acestor zile. Poate nu aţi reuşit să vă odihniţi suficient de Sărbători sau treceţi printr-o perioadă aglomerată de sarcini pe care nu le-aţi dus la îndeplinire anul trecut.
Scorpion
Există altcineva mai bun decât dumneavoastră, iar permanenta comparaţie cu el vă deranjează. Aveţi toate resursele să-l întreceţi, nu vă turnaţi cenuşă în cap vazandu-l cât de mult luptă pentru succes.
Săgetător
Viitorul vă emoţionează la maximum. Psihicul este puternic încercat, ba chiar puteţi trece prin crize ciudate. Aveţi impresia că nu sunteţi pregătit şi alunecaţi într-o zonă sensibilă a psihicului, dar va fi bine, în final.
Capricorn
Veniţi mereu cu soluţii palpabile şi cu un tonus bun, care îi ajută şi pe alţii să vadă partea plină a paharului. Deşi de obicei sunteţi cel pesimist, de data aceasta găsiţi mult mai uşor căi de ieşire din tristeţe.
Vărsător
Sunteţi încurajat de cei apropiaţi să daţi startul unei acţiuni noi, dar o faceţi în pripă, furat de entuziasmul începutului şi uitaţi să analizaţi situaţia în detaliu. Nu vă pierdeţi zâmbetul nici o clipă!
Peşti
Vreţi să puneţi definitiv capăt unei situaţii, pentru că nu mai puteţi continua aşa, dar, după o vreme, privind înapoi, veţi începe să regretaţi că aţi spus adio atât de dur într-un moment de furie unei relatii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE