Molomfalean si Gherman revin la City’us Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Molomfalean si Gherman revin la City’us

p_8_1_af9a2b.jpgComponentii lotului City’us Târgu-Mures s-au reunit ieri dimineata dupa pauza competitionala. Sub comanda tehnicienilor David Goncalves, Kelemen Sandor si Raul Ungur, la primul antrenament au participat jucatorii Carlao, Klein, Moldovan, portari si Adi Almasan, Kacso, Vitor Hugo, Nuno Miguel, Rodrigo, Lando, A. Muntean, T. Magurean, M. Almasan, Pedrinho, Titalo, Csoma Ferencz, Raymond, Gherman, Molomfalean, Pedrinho, jucatori de câmp.

Noutati în lot
În pauza de iarna în lotul târgumuresean au aparut mai multe noutati. Este vorba de fostii jucatori ai campioanei FC Deva, Gabriel Molomfalean si Cosmin Gherman si un alt jucator brazilian, Paulinho, venit din Campionatul Paulista al Braziliei. Cei doi târgumureseni au revenit în orasul de bastina, dupa mai multi ani în care au obtinut performante notabile la formatia din Deva. Sosirea lor la City’us a fost facilitata si de problemele financiare cu care se confrunta campioana, conducatorii acestei echipe renuntând atât la stranieri, cât si la componentii lotului national, urmând sa evolueze în retur doar cu jucatori din localitate.
Cât despre noul jucator “cariocas”, Paulinho, acesta are 20 de ani, tehnic, rapid, suteaza foarte bine atât cu dreptul cât si cu stângul, fiind recomandat conducerii tehnice de catre portarul Carlao. “Sunt bucuros ca revin la Târgu-Mures. De mult îmi doream acest lucru. Îmi pare rau însa ca acest lucru s-a întâmplat în urma problemelor de la Deva. M-am înteles în proportie de 95% cu cei de la City’us si cred ca voi semna pe un an si jumatate”, a declarat Cosmin Gherman. “Revin cu placere la Târgu-Mures. Dificultatile financiare de la Deva nu îmi permiteau sa continui acolo. Deocamdata voi semna o întelegere pâna la vara, iar apoi, în functie de rezultatul final din acest campionat, voi lua o hotarâre”, a completat Gabriel Molomfalean.

Primul amical, sâmbata
Astfel, prin plecarea jucatorilor de la Deva, City’us se va duela pentru sefia cu Design Construct Brasov si Concordia Chiajna, echipe care, la rândul lor, au înregimentat mai multi jucatori ai campioanei. Pâna la reînceperea campionatului, târgumuresenii au programate câte doua antrenamente pe zi atât în Sala Sporturilor, cât si la scoala Generala nr. 1 din cartierul Mureseni.
În aceasta perioada, City’us va disputa si doua jocuri amicale, ambele în compania celor de la Odorheiul Secuiesc, primul în deplasare, sâmbata de la ora 17.00, al doilea acasa, marti, 26 ianuarie. În primul joc al anului, City’us va întâlni pe 1 februarie, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor pe Moldocor Piatra Neamt, partida care va fi transmisa în direct de postul de televiziune Sport 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE