Aquaserv îsi mareste parcul auto Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Aquaserv îsi mareste parcul auto

p_5_1_e4c87e.jpg
Compania Aquaserv SA Târgu-Mures a anuntat demararea licitatiei pentru atribuirea serviciilor de reparare si întretinere a doua statiilor de epurare, valoarea estimata a contractului fiind de 110.368 lei. „Este vorba despre mentenanta a doua statii de epurare, din Târgu-Mures si Târnaveni, de la data atribuirii contractului pâna în 31 decembrie 2010”, a declarat Nicolae Tomuletiu, purtatorul de cuvânt al companiei Aquaserv.
Potrivit acestuia, termenul limita pentru depunerea ofertelor este 28 ianuarie, ora 11.45, câstigatorul urmând sa fie decis în aceeasi zi, la ora 13.00. „Adresa la care se trimit ofertele este Târgu-Mures, str. Kos Karoly nr. 1. Firmele participante trebuie sa îndeplineasca o serie de conditii în conformitate cu Ordonanta nr. 34 din 2006: experienta similara, dotare corespunzatoare si personal tehnic de specialitate, conditii prevazute si în caietul de sarcini.
De asemenea, compania Aquaserv intentioneaza marirea parcului auto, prin achizitionarea a sase autoutilitare în valoare aproximativa de 210.000 lei, un anunt în acest sens fiind postat pe site-ul www.licitatiapublica.ro. „Completarea parcului auto al companiei Aquaserv este necesara datorita extinderii ariei de operare în tot judetul Mures, plus localitatea Cristuru Secuiesc din judetul Harghita. De asemenea, în curând urmeaza sa preluam si operarea în municipiul Reghin”, a precizat Nicolae Tomuletiu.
Data limita de depunere a ofertelor este 28 ianuarie, ora 11.45, acestea urmând sa fie deschise în aceeasi zi, la ora 12.00, la sediul companiei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE