Nasu’ reales. Sorin Terbea, in Comitetul Executiv al FRF Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Nasu’ reales. Sorin Terbea, in Comitetul Executiv al FRF

p_5_1_cap_07.jpgMircea Sandu a fost reales ieri pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, funcţie pe care o ocupă încă din 1990. Fostul si viitorul presedinte a obtinut in cadrul Adunării Generale 192 de voturi din totalul celor 259 exprimate, fata de cele 67, cate a adunat contracandidatul sau, Constantin Iacov. Contestat de multi oameni din lumea fotbalului, Mircea Sandu a fost ales la 9 august 1990 preşedinte al FRF, mandat care a fost reînnoit în anii 1994, 1998, 2001, 2005. În cei 20 de ani în care Sandu a condus FRF, naţionala României s-a calificat la ediţiile Cupei Mondiale din 1990, 1994 şi 1998, la Campionatul European din 1996, 2000 şi 2008, dar a ratat calificările la CM 2002 şi 2006, precum şi la CE 2004. FRF a organziat în 1998, la Bucureşti, turneul final al CE Under-21. La nivel internaţional, este delegat UEFA şi FIFA la meciuri internaţionale, iar din 2007 membru în Comitetul Executiv al UEFA.

Muresenii l-au sustinut pe Mircea Sandu
Din partea FC Municipal Targu-Mures au fost prezenti presedintele executiv Alex Krenek, presedintele Consiliului de Adminstratie Ioan Nucu Man si directorul economic Paul Rasnoveanu. „In urma rezultatelor alegerilor, nu cred ca este loc de comentarii. Mircea Sandu este un om care stie ce vrea si face bine ceea ce face. Probabil va ajunge mult mai sus, in ciuda faptului ca multi sunt de alta parere”, a declarat dupa incheierea alegerilor presedintele executiv al FC Municipal, Alex Krenek.
Unirea Ungheni este a doua echipa a judetului Mures din doar cele trei participante in primele trei esaloane. Aflata pe locul VI in seria a VI- a, Unirea l-a avut ca reprezentant la alegeri pe presedintele Cornel Berta. „Rezultatul era unul previzibil dupa parerea mea. Iacov nu a fost un adversar pe masura lui Mircea Sandu. Desi pe noi, echipele mici nu prea ne afecteaza acest lucru, cred ca experienta lui va ajuta fotbalul romanesc”, a fost de parere antrenorul Unirii, Ioan Orosfoian.
Sorin Terbea, membru in Comitetul Executiv al FRF
In cadrul alegerilor Adunării Generale a Federatiei Romane de Fotbala desfasurate ieri, Sorin Terbea a fost ales membru in Comitetul Executiv din partea Comisiei de Futsal, compusa din zece membri. Omul de afaceri muresean, finantatorul City’us Targu-Mures, medaliata cu bronz la ultima editie a Campionatului  National, detinatoarea ultimelor doua editii ale Cupei Romaniei, a castigat in ”cursa electorala” in fata primarului municipiului Odorheiu Secuiesc, Szasz Jeno. ”S-a decis ca ar fi timpul ca si Targu-Muresul sa aiba un membru in Comitetul Executiv. Iacov este un om deosebit, dar cred ca experienta lui Mircea Sandu si-a spus cuvantul. S-au facut lucruri deosebite, asta nu o poate nega nimeni”, a declarat pentru cotidianul Zi de zi Sorin Terbea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE