Sfaturi utile Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Sfaturi utile

– Cafeaua îşi menţine aroma dacă în cutia în care o păstraţi puneţi unu-două cubuleţe de zahăr.
– În cazul în care curăţaţi cartofii cu ceva vreme înainte de pregătire, este bine ca în apa în care-i păstraţi să stoarceţi puţină zeamă de lămâie. Astfel, cartofii nu se vor mai înnegri.
– Pentru ca peştele să nu se mai lipească, se freacă grătarul cu o bucată de ceapă.
– Orezul rămâne întreg şi alb dacă se adaugă în apa de fiert o felie de lămâie.
– Supa va avea o culoare plăcută dacă adăugaţi puţin morcov ras pe răzătoarea mică şi călit în puţin ulei.
– Cremele de ciocolată vor fi mai fine şi mai aromate dacă veţi topi ciocolata într-o jumătate de ceaşcă de cafea, şi nu în apă caldă, aşa cum se procedează de obicei.
– Cei mai buni mici sunt cei care se frig pe grătarul încins bine, presărat cu sare, iar ei să fie stropiţi cu puţină apă.
– Surplusul de sare dintr-o mâncare se scoate dacă se introduce în ea o bucăţică de zahăr cubic şi se lasă o jumătate de minut (zahărul absoarbe sarea).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE