“Avatar”, filmul ce face furori în lume, vine la cinema “Arta” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

“Avatar”, filmul ce face furori în lume, vine la cinema “Arta”

p_9__01.jpgThriller/SF/Aventura/Actiune – “Avatar”, filmul cu cele mai mari încasari din istorie, peste 500 de milioane de dolari, sub regia si scenariul lui James Cameron (Titanic) a fost lansat în România în 18 decembrie 2009, urmând ca începând de mâine sa ruleze si la cinematograful “Arta” din Târgu-Mures.

Filmat în perioada 16 aprilie 2007 – 1 decembrie 2007, având la baza un buget de 230.000.000 de dolari, “Avatar” a câstigat deja doua premii “Golden Globe” pentru cel mai bun film – drama si pentru cel mai bun regizor – Cameron James. “Avatar” spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake, care este trimis într-o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cât mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei. Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na’vi, împotriva oamenilor. Acestia din urma au creat o tehnologie cu care pot sa posede corpurile bastinasilor, preluând astfel controlul acestora si folosindu-le drept avatare. Vizionat în IMAX 3D, ajungi sa faci parte din film, vei fi pus în pielea unui personaj care are norocul de a vedea toata splendoarea pe care Cameron o expune pe marele ecran.

“Avatar” va rula pentru târgumureseni
Filmul “Avatar” va rula începând de vineri, 29 ianuarie si pâna joi, 4 februarie, la Cinema “Arta” din Târgu-Mures. Pretul unui bilet este de 8 lei, pret întreg si 6 lei, pret redus. Filmul va rula în fiecare zi din intervalul 29 ianuarie – 4 februarie de la orele 14.00, 17.00 si 20.00, iar joi doar de la orele 14.00 si 17.00. Tariful redus se aplica zilnic de la ora 14.00.

Tinerii prefera sa vizioneze “Avatar” în 3D

“L-am vazut la Cluj în 3D. Nu mi s-a parut extraordinar desi am auzit ca are multe încasari.”
Attila Szaba

“Nu l-am vazut, dar intentionez sa merg la Cluj sa-l vad în 3D. Am auzit ca e foarte palpitant si se vehiculeaza foarte multe. Sincer, mi-au trezit curiozitatea toate acestea.”
Ioana

“A fost super. L-am vazut la Cluj în 3D. Biletul a fost 20 de lei dar a meritat toti banii. Am mai vazut filme în 3D dar nu se compara cu acestea. Voi merge sa-l mai vad o data si la Cinema Arta.”
Ana Maria

“Nu l-am vazut, dar vreau sa-l scot de pe net si sa ma uit. Am citit si auzit multe despre el, este un film recunoscut si vreau sa-l vad neaparat.”
Sergiu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE