Optimism la inceput de an pentru comuna Mica Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Optimism la inceput de an pentru comuna Mica

p_11_2_e95591.jpg
Comuna Mica incearca sa-si depaseasca marimea numelui, prin optimism si incredere in derularea proiectelor la nivelul comunei. Despre perspectiva anului 2010 la nivelui comunei ne-a relatat Szekely Ladislau, primarul din Mica.

Reporter: Sub ce auspicii ati intrat in noul an?
Szekely Ladislau: Suntem in asteptarea bugetului, sa primim ceva bani pentru a putea derula proiectele la nivelul comunei. Cu acest gand am intrat in noul an. Dorim sa continuam proiectele aflate in derulare, cele legate de drumurile comunale 73 si 75, asfaltare si reabilitare a podurilor si podetelor, unde lucrarile sunt finalizate in proportie de 80%.
Rep.: Ce aveti in plan pentru anul in curs?
S.L.: Pentru anul 2010 avem in vedere finalizarea celor doua drumuri si a lucrarilor la un teren de sport, in localiatea Mica. Pe masura 125, dorim sa realizam pietruiri sau asfaltari, daca vom putea, pentru drumul care face legatura dintre Mica si Cimostelnic, asfel ca, copii sa poata avea un acces mult mai bun la scoala. Pe timp de iarna, copii sunt transportati de la o distanta de 37 de kilometri. Mai avem depus un proiect pentro o sala de sport la Ceuas, dar totul depinde de ce vom primi pe lista de investitii si ce bani din bugetul local sau fonduri de la Guvern vom primi in acest an. Acest proiect vizeaza asfaltarea drumului comunal, reabilitarea caminului cultural si canalizarea in localitatea  Haranglab si o gradinita in localitatea Abus. In momentul de fata nu exista aici o gradinita, datorita retrocedarii.
Rep.: Sperantele se leaga de buget?
S.L.: Sper ca pentru anul 2010bugetul va fi unul acceptabil, ca o sa primim unul asemanator celui de anul trecut, dupa cum se discuta, si atunci ne vom  putea descurca.
Rep.: Ce asteptari aveti pentru 2010?
S.L.: Acest an, datorita acestei crize economice, va fi unul mai dificil in comparatie cu alti ani, deoarece populatia e cam saraca si nu prea au locuri de munca si multa lume se descurca doar din agricultura.
Rep.: Sunteti optimist pentru urmatoarea perioada?
S.L.: Sunt optimist din fire, pentru anul 2010, atat in ce priveste bugetul si a fondurilor europene. Aseptam o comisie pentru un proiect depus pe Masura 322. Urmeaza sa vedem si inspectia din teren si suntem optimisti in aceasta privinta deoarece dupa punctajul realizat, de 64 de puncte, ne permite aprobarea proiectului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE