Victor Prodan vrea să candideze la Primăria Ungheni Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

Victor Prodan vrea să candideze la Primăria Ungheni

2_1_17.jpg
Fostul viceprimar din Ungheni, Victor Prodan, este un om de afaceri prosper, care a realizat că fără muncă şi seriozitate nu se poate realiza nimic. Acesta a trecut peste problemele care le-a avut, din punct de vedere politic, la primăria din Ungheni şi acum se gândeşte serios la o posibilă candidatură la alegerile de anul viitor pentru funcţia de primar al oraşului. „Dacă cetăţenii din Ungheni vor dori ca această localitate să prospere şi să fie reprezentaţi de un primar în adevăratul sens al cuvântului, un primar care să-i respecte şi care să fie aproape de ei, atunci voi candida. Dacă cetăţenii nu vor dori aceste lucruri nu voi candida pentru că, mulţumesc lui Dumnezeu, am tot ceea ce trebuie şi nu am intrat în politică pentru a-mi face un nume. Am realizat pe forţe proprii ceea ce am şi nu am nevoie de nimic. Şi la ultimele alegeri când actualul primar mi-a cerut susţinerea i-am acordat-o cu condiţia să facem treabă. Acesta este singurul lucru pe care mi-l doresc, nu am nici un orgoliu personal”, a declarat Victor Prodan. Totodată, acesta este de părere că la Ungheni este nevoie de un plan managerial solid, de o viziune pe termen mediu şi lung, precum şi de un Plan Urbanistic Zonal bine pus la punct.

Prodan crede în ACD

Victor Prodan este de părere că alianţa dintre Partidul Conservator şi liberali este de bun augur. „După părerea mea nu este o alianţă proastă, este o alianţă bună. Venind Partidul Conservator alături de noi cred că ne dă un plus”, a declarat Prodan. În ceea ce priveşte plecare din partid a lui Dan Maşca, ca urmare directă a creării acestei alianţe, acesta a spus că gestul fostului coleg nu l-a surprins deloc. „Trebuie să fim realişti, Dan Maşca este un membru pe care eu personal îl stimez şi îl apreciez, dar nu semnifică nimic pentru PNL. Este tot timpul „Gică Contra” şi nu mă surprinde atitudinea domniei sale”, a mai precizat acesta.

46 de nunţi organizate în 2010 la Pensiunea „Terra”

Dacă pe plan politic situaţia lui Victor Prodan a avut suişuri şi coborâşuri, mai ales în ceea ce priveşte situaţia sa de la primăria Ungheni, în planul afacerilor acesta s-a declarat mulţumit de numărul mare de nunţi ce au fost organizate în anul 2010 la Pensiunea „Terra” din Ungheni, deţinută de soţia sa. Acesta îşi doreşte să realizeze o strategie amplă în acest domeniu pe care o va pune în practică începând cu anul viitor. „Pe planul personal al afacerilor doresc să-mi susţin şi ajut cât mai mult soţia. Anul acesta avem deja calendarul nunţilor aproape plin şi încerc, în acest plan, să pun la punct pentru anul 2012 o strategie mult mai amplă din punctul de vedere al serviciilor pe care le oferim tinerilor căsătoriţi. Anul 2010 l-am încheiat foarte bine. Am avut cele mai multe nunţi din toate localurile din Târgu-Mureş şi chiar din judeţ. Anul trecut am avut 46 de nunţi iar anul acesta avem deja contractate 38 de nunţi. Eu mă declar mulţumit şi sper să mai contractăm 10 nunţi pentru anul acesta ca să depăşim numărul din anul trecut”, a declarat Prodan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE