UDMR Mureş merge pe mâna lui Kelemen Hunor Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

UDMR Mureş merge pe mâna lui Kelemen Hunor

12-3_03.jpg
Consiliul Reprezentanţilor Teritoriali (CRT) din UDMR Mureş a decis, joi, cu majoritate de voturi, susţinerea candidaturii lui Kelemen Hunor la preşedinţia Uniunii, a anunţat liderul organizaţiei judeţene, deputatul Kelemen Attila, potrivit Agerpres. Kelemen Hunor a primit 23 de voturi, Peter Eckstein-Kovacs a primit 18 voturi, iar Olosz Gergely a primit doar un vot. Votul a fost exprimat după ce candidaţii Hunor Kelemen şi Peter Eckstein-Kovacs şi-au prezentat programele politice, cel de-al treilea concurent pentru şefia UDMR, Olosz Gergely, prezentându-şi programul printr-o scrisoare.
Conform preşedintelui UDMR Mureş, cei trei candidaţi şi-au bazat programele pe programele Uniunii. „În zece minute e foarte greu să prezinţi un program care să fie convingător. În cazul nostru, toţi cunoaştem munca ultimilor 15-20 de ani în cadrul organizaţiei şi a domnului Hunor Kelemen şi a domnului Peter Eckstein-Kovacs, oarecum toţi au avut o viziune dintre cei prezenţi. Programele au fost bazate pe programele UDMR, niciunul nu a spus că vrea să schimbe totul din UDMR de până acum. Cred că majoritatea celor prezenţi au apreciat atât munca domnului Kelemen, care a fost preşedinte executiv al UDMR, dar şi astăzi a fost oarecum cu un discurs în care a accentuat continuarea politicii UDMR. Domnul Peter Eckstein-Kovacs a dat impresia că vrea să fie un conducător ferm şi puternic”, a declarat liderul UDMR Mureş.
Întrebat de jurnalişti dacă a sesizat la Peter Eckstein-Kovacs influenţa preşedintelui Traian Băsescu, al cărui consilier este, Kelemen Attila a subliniat că „au fost destul de mult împreună în ultima vreme” şi că nu ştie ce a preluat şi ce nu. Kelemen a subliniat faptul că UDMR Mureş va avea cel mai mare număr de delegaţi la Congresul de alegeri ce va avea loc în luna februarie. Astfel, filialala judeţeană a Uniunii va fi reprezentată de 73 de delegaţi, din care 30 reprezintă organizaţiile locale şi 43 din oficiu, având calitatea de parlamentari sau de memebrii ai Consiliului Reprezentanţilor Unionali.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE