Preţuri modice pentru consultaţii stomatologice la UMF Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 2172 Vizualizări

Preţuri modice pentru consultaţii stomatologice la UMF

9-3_13.jpgMureşenii îşi pot trata dantura mai ieftin, în cadrul Centrului integrat de medicină dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş.
Pacienţii se pot adresa centrului pentru lucrări stomatologice de la simple consultaţii, până la obturaţii, lucrări protetice, detartraje, aparate ortodontice, mai puţin intervenţii ce ţin de domeniul chirurgical. Lucrările sunt realizate de studenţi şi rezidenţi sub stricta supraveghere a medicilor specialişti, care lucrează cu cea mai modernă aparatură din domeniu. „Pacienţii se prezintă la Centrul integrat de medicină dentară la recepţie, de unde sunt direcţionaţi acolo unde aceştia doresc. Li se fac o consultaţie
în funcţie de problemele pe care le au şi ajung să fie repartizaţi celor patru mari clinici: prevenţie profilaxie, odontoterapie şi parodontologie, protetică dentară sau ortodonţie”, a precizat conf. univ. dr. Mircea Suciu, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF Târgu-Mureş.
Lucrări sigure
Totodată, acesta a precizat că lucrările realizate de studenţi şi rezidenţi la Centrul integrat de medicină dentară sunt la fel de sigure ca şi într-un cabinet privat. În ceea ce priveşte preţurile, se plătesc doar activităţile care impun consumuri materiale. „Din start sunt şi avantaje şi dezavantaje. Avantajele sunt legate de costuri, care sunt mai mici decât în sistemul privat. Dezavantajele pot fi legate de faptul că timpul de execuţie al unei lucrări poate fi un pic mai lung pentru că o face studentul. El trebuie să înveţe şi nu are rutina medicului. Alt dezavantaj este faptul că în perioada sesiunilor şi vacanţelor aceştia nu lucrează, activitatea lor fiind compensată de rezidenţi. Şi aici avem un număr mare de rezidenţi pentru că s-au făcut eforturi să li se asigure o bază de învăţământ şi în ultimul an a crescut numărul lor”, a mai spus conf. univ.dr. Mircea Suciu.
Pacienţii se pot adresa pentru consultaţii stomatologice între orele 8.00-12.00 şi 16.00-20.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE