“Soare & Sare” cu Sonnentor la Reghin Social
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 660 Vizualizări

“Soare & Sare” cu Sonnentor la Reghin

Reghinenii se vor putea bucura, în curând, de calitatea produselor Sonnentor cu ocazia deschiderii reprezentanţei firmei care va avea loc pe săptămăna viitoare, noul magazin fiind situat în Cartierul Libertăţii din Reghin. Reprezentanţa Sonnentor România de la Reghin va beneficia de un spaţiu de aproximativ 80 de metri pătraţi, care va include pe lângă magazinul cu produse Sonnentor şi o cafenea, ceainărie şi o cameră de sare.

Ceainărie cu salină

“Dacă totul va fi în regulă sperăm să deschidem pe data de 23 ianuarie (n.r. – vă vom ţine la curent). Se va deschide un magazin care va fi reprezentanţa Sonnentor, mult mai mare decât cele din Târgu-Mureş sau Bucureşti. Suprafaţa totală este undeva la peste 70 de metri pătraţi, suprafaţa magazinului va fi de 30 de metri pătraţi şi va avea şi o ceainărie, cafenea, cu ceaiuri şi cafea BIO. În spate, într-o încăpere separată, va fi o cameră de sare cu servicii specifice salinei. E ca şi cum ai merge la Praid, doar că nu trebuie să te urci în maşină şi să faci zeci de kilometri, să plăteşti acolo biletul. La această salină se plăteşte o taxă de intrare, de regulă se fac în jur de 10 şedinţe, cam atât constă un abonament, şedinţe de 50 minute, care  au atât scop preventiv cât şi de tratare. Este foarte indicat pentru cei cu probleme cu căile respiratorii, pentru oameni cu probleme de inimă, e ca şi o salină practic, într-un ambient plăcut şi mai intim. Multă lume vizitează o salină, dar nu foarte mulţi au timp să meargă la Praid sau la Turda. Mai există astfel de mini saline în toată lumea, mai ales în Hoteluri Spa-Wellness, în continuu se măsoară nivelul de salinitate şi temperatura pentru eficienţă maximă”, a afirmat Weinraub Thomas, manager general Sonnentor România.

Altenativă sănătoasă la fumul din baruri

Noua local vine ca o alternativă la agitaţia şi fumul din baruri, cu o ceainărie şi cafenea unde se servesc doar produse BIO, ecologice  dar şi ca un remediu pentru cei cu probleme medicale prin salina care va fi găzduită de noul magazin “Soare & Sare” la Reghin. “Facem o investiţie foarte serioasă, este practic cel mai mare magazin reprezentanţă al firmei Sonnentor, pe lângă cele trei departamente de specialitate lansate la nivel naţional.

„Ce e şi mai interesant este că nu va fi doar un magazine unde poţi să cumperi anumite produse Sonnentor, cadouri şi daruri, vom aduce şi produse bio la cerinţa clienţilor, va fi şi o filială a magazinului BioBazar din Târgu Mureş, dar aici la Reghin ne vom concentra asupra reprezentantanţei Sonnentor, efectiv oamenii care doresc ceaiuri şi cafele bio, le pot consuma şi la faţa locului. Sunt mulţi oameni care nu doresc să stea întro cârciumă cu fum, şi doresc un loc mai liniştit şi mai plăcut. Această salină aparţine tot de magazin, este o singură firmă în toată locaţia , doar că salina este o reprezentanţă a firmei E.J.A. Salt Production, cu sediul tot în Reghin, condusă de Sandor Jozsef, firmă care se ocupă de construirea de saline şi de prelucrarea sării, diferite produse, lămpi, săpunuri de sare”, a declarat Weinraub Thomas.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • ESTE FOARTE FRUMOS CE SA SCRIS DESPRE ACEASTA LOCATIE DAR INTREBAREA MEA ESTE UNDE DRACU SE AFLA SOCIETATEA CARE A CONSTRUIT SALINA PENTRU CA DL THOMAS SI DL SANDOR IMPREUNA AU FACUT REPREZENTANTA DL THOMAS A FACUT REPREZENTA SONNENTOR SI SALINA APARTINE SOCIETATII E.J.A. SALT PRODUCTION DAR ACESTE LUCRURUI AU FOST OMISE ASA CUM NE-AM ASTEPTAT DAR ORICUM POATE VINA APARTINE ZIARISTULUI INCOMPETENT CARE INAINTE SA PUBLICE NU SE INTERESEAZA NUMAI SCRIE SA SE AFLE SI EL IN SEAMA ORICUM FELICITARI SA SPERAM CA IN MOMENTUL IN CARE SE VA DESCHIDE O REPREZENTANTA E.J.A. SALT PRODUCTION VA AVEA SUCCES MINIM ASA DE MARE PRECUM APARE SA FIE SOCIETATEA CARE A REUSIT SA CONSTRUEASCA CEAINARIE SALINA SI MAGAZIN BIO

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE