Dorin Florea, împotriva isteriei cu polițiști – gigolo Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 139 Vizualizări

Dorin Florea, împotriva isteriei cu polițiști – gigolo

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a declarat azi, cu ocazia bilanțului anului 2012 al Inspectoratului de Poliție Județeană Mureș, eveniment găzduit de sala de evenimente a instituției, că acțiunea națională de verificare a modului în care sunt tratate femeile care își desfășoară activitatea în cadrul Poliției nu face deloc bine la imaginea acestei instituții.

„Mai rămâne să înființeze cabinete ginecologice”

Astfel, primarul l-a atacat pe ministrul Administrației și Internelor, și a afirmat că polițiștii trebuie să ia atitudine împotriva respectivului demers. „Eu regret foarte mult pentru – cum să spun – epitetul sau trebuia să vă adauge la fișa postului caracteristici de macho, de gigolo, acolo mă aștept să vă spună domnul ministru. Regret, dar pentru un caz la 7.000 de femei mi se pare exagerat la modul în care privești, la debut, o conlucrare cu o instituție pe care te bazezi. Nu știu cine i-a sugerat, dar vă felicit pentru că la Târgu-Mureș nu purtați veste de protecție suplimentare și nici nu cred că se va naște un decret prin care să instituie femeilor din Poliția Română eu știu, sutiene de protecție sau haine de suplimentar. Regret, și trebuia să luați o atitudine foarte clară pentru că nu e normal ce se întâmplă”, a arătat Dorin Florea. „Nu așteptați ca Parlamentul să vă facă legi. Nu așteptați, pentru că ați văzut că politicienii cam ce probleme cred că se confruntă Poliția. Mai rămâne să înființeze cabinete ginecologice și atunci lucrurile sunt clare”, a mai spus primarul municipiului Târgu-Mureș.

„Țiganii vor constitui o problemă majoră”

De asemenea, edilul-șef s-a arătat îngrijorat de numărul mare de romi existenți la nivelul municipiului Târgu-Mureș. Despre care a afirmat că vor provoca probleme din ce în ce mai mari în viitor. „Țiganii vor constitui o problemă majoră a României și din păcate ne facem că nu ne interesează, dar problemele care se vor ivi în scurt timp vor fi tot mai mari”, a subliniat Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE