"Teatru de risc" de la Naţional, în faza interviurilor Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

"Teatru de risc" de la Naţional, în faza interviurilor

Astăzi sunt programate interviurile cu cei care au intrat pe lista scurtă a comisiei finale a proiectului „Teatru de risc”, derulat la Teatrul Naţional Târgu Mureş. În concurs au fost înscrise 14 proiecte. „Teatru de risc” se află în etapa a doua, ce de după selecţia proiectelor depuse, care constă într-un interviu cu conducătorul de proiect (regizor, autor dramatic, coregraf, scenograf, actor sau producător). „Vom face publice rezultatele săptămâna viitoare. Deocamdată ceea ce vă pot spune este ca am ajuns la o listă scurtă şi că interviurile vor avea loc pe 25 ianuarie. Din comisia finală fac parte directorul general al teatrului, Gasparik Attila, eu, ca director artistc şi ziarista şi criticul de teatru Iulia Popovici”, a declarat Alina Nelega, directorul adjunct al Teatrului Naţional Târgu Mureş.

Dosarul de proiect trebuia să conţină următoarele:

– scopul şi obiectivele proiectului;
– descrierea proiectului (inclusiv textul, dacă este cazul, schiţe de decor şi tot ce poate contribui la înţelegerea acestuia);
– bugetul proiectului, încadrat în limita de 34 500 lei;
– c.v.-urile membrilor echipei de proiect;
– propunere de marketing a proiectului

Etapa a treia se va desfăşura între 1 ianuarie – 15 iunie 2013 şi constă în producţia celor DOUĂ proiecte câştigătoare, fie ele de teatru, performance sau instalaţii, intervenţii în realitate sau alte forme de teatru aplicat. Partenerii programului TEATRU DE RISC sunt Teatrul pentru Copii şi Tineret ARIEL şi Facultatea Arte în limba română a Universităţii de Arte Tg. Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE