ASA a luat startul în pregătiri cu 27 jucători FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

ASA a luat startul în pregătiri cu 27 jucători

Astăzi a avut loc reunirea lotului divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureş. La Academia de Sport din cadrul Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul” au fost prezenţi 27 de jucători. 20 dintre aceştia sunt aflaţi sub contract cu gruparea mureşeană, ceilalţi urmează să semneze sau se află în probe. După cum s-a mai amintit, 9 dintre jucătorii care au evoluat în tur în tricoul roş-albastru au ajuns la un acord cu conducerea în privirea rezilierii contractelor. Este vorba de Alessandro Caparco, Răzvan Patriche, Alin Roman, Florin Anţoiu, Yannick Salem, Ionuţ Cioinac, Alin Stoica, Sergiu Homei şi Alexandru Buhuşi. Pe lista plecările poate apărea şi Andrei Creţu, prezent la reunire, dar situaţia lui nu este clară în privinţa rămânerii la echipă. Jucătorii din lotul turului au fost: Ciprian Botoşer, Adrian Viciu, Florin Bold, Costinel Gugu, Valter Heil, Szilagyi Lorand, Sergiu Hanca, Rareş Vârtic, Romulus Miclea, Alex Dan, Mihai Onicaş, Tiberiu Petriş, Claudiu Bumba, Dragoş Huiban, Vasile Buhăescu, Frank Danquah, Robert Candrea, Darius Ghircă şi Răzvan Stoica. Ultimii trei vin de la juniorii clubului, ultimul revenit de la Steaua. Al 20-lea este noul sosit de la Metalul Reşiţa, Marius Tomozei, singurul nou sosit care a semnat până în prezent.

Schimbări vor mai fi

Cei şapte prezenţi a căror soartă se va decide în următoarea perioadă sunt: Ionuţ Ugocian şi Leonard Neagu, ambii de la Jimbolia, Vasile Bogdan, de la Viitorul Constanţa, Lucian Turcu, de la “U” Cluj şi trei străini, care sunt deocamdată necunoscuţi în fotbalul românesc: Patrick Pverjan (din Statele Unite), Zion Zeman (Israel) şi Amauri Pereira, despre care nu am primit niciun detaliu. Dintre aceştia, Turcu este o mai veche cunoştinţă a mureşenilor. Clujeanul are 27 de ani, este jucător de bandă stângă şi a fost jucătorul mureşenilor în ediţia 2008-2009, după care a mai jucat la Bistriţa, Timişoara, Sportul Studenţesc şi U Cluj. Prea multe amănunte în privinţa celorlalţi jucători străini nu am putut deocamdată afla. În ceea ce privesc noile transferuri directorul general, Daniel Stanciu nu a putut oferi detalii suplimentare: ”Ce jucători vom mai aduce vom decide în săptămânile următoare, după ce se va clarifica situaţia unor jucători cu care nu s-a ajuns la o înţelegere, cum este Creţu. Mai întâi vom vedea cu cine rămânem, după care vom vedea de ce mai avem nevoie”, a declarat Stanciu. Lotul prezent a fost apoi “divizat” în două grupe. Una a intrat în sala de forţă, iar cealaltă a efectuat un uşor antreament pe unul din terenurile complexului. În următoarele două zile, jucătorii vor efectua vizitele medicale, după care va avea loc primul cantonament, pe plan local, între 18-31 ianuarie. A doua perioadă de pregătire centralizată care era programată între 2 şi 19 februarie, în Antalya a fost anulată. Aceasta va avea loc în Ungaria, sau într-o staţiune montană din România.

La multi ani Adrian Viciu!

În ziua reunirii lotului, portarul Adrian Viciu a împlinit 23 de ani. După plecarea la SCMS Iaşi a italianului Alessandro Caparco, în lotul mureşenilor au rămas deocamdată doar doi portari, ambii târgumureşeni. Adrian Viciu îl are alături pe Ciprian Botoşer. A plecat de la Târgu-Mureş în anul când şi-a încheiat junioratul, după care a evoluat la Sportul Studenţesc. În vară s-a întors acasă şi a evoluat în două partide, iar în alte cinci a fost rezervă. Viciu a fost integralist în etapa a III-a, 0-1 în deplasarea de la Olimpia Satu Mare şi l-a înlocuit în etapa a IX-a pe Caprco, eliminat în minutul 32 al partidei de la Mioveni, unde ASA a încheiat la egalitate, 1-1. Va putea face cinste colegilor după ce echipa trece de examenle medicale. Multă sănătate, multe partide şi puţine goluri în poarta ASA!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE