Voleibalistele junioare înving o echipă experimentată CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Voleibalistele junioare înving o echipă experimentată

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu-Mureş care evoluează în Divizia A2 a învins sâmbătă în etapa a IX-a a seriei Vest, pe teren propriu formaţia Banatul Caransebeş cu scorul de 3-2. A fost un adevărat „test de maturitate” pentru echipa antrenorului Ciprian Dîrnescu, compusă exclusiv din jucătoare junioare şi cadete. Mureşencele au întâlnit una dintre fruntaşele seriei, o echipă mai experimentată, cu pretenţii de promovare în prima divizie. După ce au pierdut primul set cu 21-25, au reuşit un set secund mai bun, în care s-au desprins la patru puncte, au avut 8-5 la primul timp de odihnă şi 16-7 la al doilea. Au încheiat setul la 25-20, dar au avut o perioadă de relaxare, în care adversarele au revenit de la 22-9.

Ambiţia a dat culoare jocului

Au cedat setul al treilea la 22, după o evoluţie spectaculoasă a scorului, cu mai multe răsturnări. Cu fluctuaţii în evoluţii, toate componentele şi-au dus echipa de la agonie la extaz. A fost 8-4, apoi 10-11, 16-15, 16-18 şi 20-20. După câteva mingi foarte disputate, mureşencele au cedat în final. Cu punctul şi locul 3 asigurat, bănăţencele au cedat relativ uşor setul patru la 16. În tie-breack, gazdele au jucat cu multă dăruire şi au schimbat terenul la 8-3, fructificând apoi a treia minge de meci, 15-10 la finalul setului decisiv. Componentele echipei, unele chiar şi a primei garnituri la unele partide au toate motivele să fie încrezătoare înaintea turneelor finale din această primăvară. Unele au deja în palmares medalii la ediţiile trecute şi vor să-şi completeze zestrea cu alte medalii, cât mai strălucitoare. Mureşencele se aflau pe locul 4, cu 9 puncte şi o victorie de trei puncte le putea urca în clasament peste adversare, care aveau 12. Au ratat acest lucru, dar au obţinut o frumoasă victorie, care dă încredere componetelor echipei în vederea luptei pentru medalii la cele două categorii. Echipa mureşeană nu are oricum dreptul de a promova în prima divizie, fiind a doua echipă a prim divizionarei.

Componenţa echipei a fost următoarea: Alexandra Babaş, Sonia Teianu, Cristina Iacob, Boglarka Peţan, Alexandra Cauc, Gabriela Bălae, Laura Molnar-libero, Leea Rancz, Alexandra Bădescu, Jasmina Petromăneanţ.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE