Argint pentru voleibalistele cadete CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Argint pentru voleibalistele cadete

Campioana ediției trecute la volei cadete CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș a cedat titlul în acest an în fața formației CSM București. Cele două s-au întâlnit de două ori în turneul final disputat la Târgu-Mureș, fiecare obținând câte o dată victoria. După ce au ratat victoria cu 3-0 în faza grupelor, câștigând apoi în set decisiv, mureșencele au fost devansate în clasamentul final al grupei la raportul punctelor, setaverajul fiind același. Echipa antrenorului Bokor Istvan a depus apoi mai mult efort și pentru calificarea în finală, având nevoie de o nouă partidă de cinci seturi în semifinala cu CSM Lugoj, după ce s-au văzut conduse cu 2-0 la seturi. Victoria bucureștencelor din finală a venit oarecum așteptat, echipa având un atac mult mai eficient. Scorul finalei a fost 3-1 în favoarea CSM, după un prim și ultim set încheiate practic fără replică din partea gazdelor, la 12 și 8. Mureșencele au lăsat impresia că pot reveni după ce au câștigat setul secund cu 25-19 și l-au cedat în prelungiri pe al treilea, cu 26-24, dar nu au mai avut nicio șansă în al patrulea. Pe treapta a treia a podiumului a urcat formația CSM Lugoj, care s-a impus în finala mică în fața bucureștencelor de la CTF Mihai I cu 3-2.

Diferență între cele două grupe

Tragerea la sorți pentru acest turneu final a dus la alcătuirea a două grupe disproporționate din punct de vedere valoric. Acest lucru a ieșit în evidență în jocurile din a doua fază a competiției, în care disputarea semifinalelor au dat câștig de cauză tuturor celor patru echipe care au alcătuit seria II. Astfel, pentru locurile 1-2 și 5-6 s-au reîntâlnit compenentele acestei serii. De remarcat, ambele învinse în faza grupelor și-au luat revanșa în partidele de clasament. Locul 5 a fost ocupat de LPS Cluj, care a câștigat cu 3-2 în fața celor de la Dinamo București, după ce cedaseră cu 3-0 în grupă. În meciul pentru locurile 7-8 CSȘ Bacău s-a impus cu 3-0 în fața echipei Constructorul Familia București.

Componența lotului echipei vicecampioane: Denisa Ionescu, Andra Teșileanu, Iulia Matanie, Briana Constantin, Mara Dumitrescu, Izabela Boga, Ilinca Macarie-libero, Ambrus Dora, Carla Mateaș, Carla Moldovanu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE