Rămâne finala mică pentru „mediciniste” CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Rămâne finala mică pentru „mediciniste”

 

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a cedat şi a treia partidă disputată în cadrul semifinalelor Campionatului Naţional al senioarelor, disputată miercuri seara pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău. După ce au pierdut primele două jocuri de la Bacău cu 3-0 în prima zi şi 3-2 în a doua, echipa antrenorului Atanas Petrov a cedat cu 1-3 (25-22, 18-21, 18-21, 11-21) primul joc disputat pe teren propriu şi va susţine meciul pentru locurile III-IV, care vor debuta săptămâna viitoare.

Adversara nu se cunoaşte încă, deoarece disputa dintre Volei Alba Blaj şi Dinamo Romprest Bucureşti nu s-a încheiat. Echipa bucureşeteană conduce cu 2-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru calificarea în finală, după ce în partida a treia, la Blaj gazdele au condus cu 2-1 la seturi şi apoi cu 13-7 în setul decisiv. Învinsa va fi adversara mureşencelor în disputa pentru medaliile de bronz, care se va juca în 12-13 aprilie pe terenul adversarei, 26-27 pe teren propriu şi, dacă este cazul, în 30 aprilie meciul decisiv.

Doar la start egalele campioanei

Partida din sala UMF din Târgu-Mureş a arătat o echipă mureşeană hotărâtă să-şi joace şansa şi „medicinistele” au câştigat primul set, după un joc echilibrat. Setul secund a aparţinnut oaspetelor, care au egalat situaţia şi se întrezărea o încheiere de conturi din acest al treilea meci. Setul trei a fost echilibrat până la jumătatea lui. Mureşencele au reuşit egalarea la 10 şi la 12, dar de ficare dată a urmat un serviciu greşit şi băcăuancele s-au desprins la trei puncte la al doilea time-out tehnic. Campioanele nu au mai permis apropierea şi au încheiat setul la fel ca pe cel secund, la 18. Cu blocaje şi atacuri eficiente, echipa oaspete s-a despins foarte rapid în setul următor, fără să mai dea vreo şansă mureşencelor. A fost 8-3 şi 16-7 la cei doi timpi de odihnă şi setul s-a încheiat cu un scor mai categoric decât se lăsa să se întrevadă la începutul partidei.

CSU Medicina a evoluat cu formaţia: Alexandra Trică, Iuljia Popova, Roxana Iancu, Gabriela Tsvetanova, Irina Radu, Andreea Petra şi Camila Gomez pe postul de libero. Au mai jucat: Florentina Ivanciu, Alexandra Pintea, Mihaela Ozun, Carmen Mateaş şi Gabriela Bălae.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE