Apel de proiecte pentru ONG-urile culturale Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Apel de proiecte pentru ONG-urile culturale

culturaAsociația Târgu-Mureș 2021 lansează un apel de proiecte către organizațiile non-guvernamentale din județul Mureș, în contextul candidaturii municipiului Târgu-Mureș la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Potrivit unui comunicat de presă remis de reprezentanţii Asociaţiei Târgu-Mureş 2021, cei interesați să se implice activ în proiectul Târgu-Mureș – Capitală Europeană a Culturii 2021 sunt invitați să transmită proiectele culturale menite să sprijine candidatura orașului la acest titlu, până la data de 20 septembrie 2015. “Proiectele propuse de către ONG-uri trebuie să se încadreze în următoarele arii specifice ale domeniului cultural: artele spectacolului, artele vizuale, patrimoniul cultural, industriile creative. Totodată criteriile conforme cu liniile generale date de Comisia Europeană sunt: proiectul trebuie să aibă dimensiune și gândire europeană – implementat împreună cu alte orașe din România și/sau Europa, să aibă o contribuție culturală pe termen lung, să aibă capacitatea de a produce rezultate atât imediate – prin desfășurarea unui eveniment în comunitate, cât și rezultate pe termen lung, să fie original, să își propună educarea și implicarea activă a locuitorilor orașului și a cetățenilor din țară și străinătate, să poată fi replicat/dezvoltat și în alte orașe, partenere în cadrul proiectului Târgu-Mureș – Capitală Europeană a Culturii 2021”, se arată în document.

20 septembrie 2015, termenul limită

Propunerile de proiecte culturale, cuprinse într-o prezentare de maximum 6.000 de caractere, pot fi făcute de către ONG-urile din județul Mureș, dar și de reprezentanți independenți ai societății civile. “În măsura în care acestea vor respecta criteriile stabilite vor fi introduse în dosarul de candidatură ce va fi depus în luna octombrie a acestui an”, se menţionează în comunicat.

Termentul limită de trimitere a propunerilor este 20 septembrie 2015, pe adresa de e-mail office@tirgumures2021.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE