Finaluri fără vlagă pentru „mediciniste” CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 99 Vizualizări

Finaluri fără vlagă pentru „mediciniste”

voleiÎn etapa a III-a a noii edițiie din Divizia A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut categoric partida disputată sâmbătă seara pe teren propriu cu CSM București, scor 0-3 (22-25, 24-26, 19-25). Încă nesudată din punct de vedere al omogenității, echipa mureșeană pornea cu șansa a doua în fața medaliatei cu bronz a ultimei ediții de campionat. Mureșencele au avut un joc relativ echilibrat, în care doar lipsa concentrării spre finalurile de set le-a privat de câștigarea a cel puțin ununi set. Primul act a fost echilibrat, în care oaspetele au condus la limită la ptimul time-out tehnic, după care avantajul a alternat. Mureșencele au lăsat impresia că se pot desprinde înaintea celui de-al doilea timp de odihnă, la 15-12, pe serviciul Sofiei Medic, dar au intrat la pauză cu avantaj minim, 16-15. Bucureștencele au trecut din nou în avantaj și au controlat finalul setului. Echipa lui Atanas Petrov a reușit să refacă diderența de la 19-21, dar serviciul a fost din nou un punct sensibil, iar nesiguranța la preluări a oferit echipei lui Paul Bogdan, fost la mureșence ediția trecută, trei mingi de set. A fost valorificată a doua și oaspetele au câștigat primul set.
Echilibru păstrat doar până la finalurile de set
Setul secund a fost cel mai viu disputat. „Medicinistele” au pornit mult mai bine și au condus până spre jumătatea acestuia în mai multe rânduri cu 3 puncte. CSM a reușit să egaleze la 12, după care s-au desprins la 2, cele necesare câștigării unui set. Bucureștencele s-au desprins apoi la 20-15. A urmat o revenire puternică a mureșencelor, cu multe mingi spectaculoase și foarte disputate. Prima minge de set a aparținut tot echipei oaspete, dar Andreea Petra a reușit egalarea la 24. N-a fost însă suficient, deoarece următoarele două puncte au revenit CSM-ului, care avea deja asigurat un punct. Cel de-al treilea set avea să fie și ultimul, deși echipa mureșeană a dat impresia la un moment dat că poate reveni în joc. A condus cu 5-3, a revenit de la 5-7 și, mai ales de la 9-13, egalând la 15. A urmat un nou serviciu greșit, după care oaspetele s-au desprins treptat, decisiv de această dată. Au încheiat partida fără mari emoții, iar pe mureșence le așteaptă alte trei partide foarte dificile, la Bacău, apoi cu CSM Târgoviște și la campioana Volei Alba Blaj.
Din echipa mureșeană a lipsit Roxana Iancu, accidentată. Componența echipei a fost: Andreea Petra, O. Medić, Samara Franchin, Ivana Zburova, Nikoleta Perovic, S. Medic, Andreea Ispas- libero, Boglarka Pețan, Loredana Dobriceanu, Carmen Arniceru și Laura Molnar- libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE