Home / Sport / Rezultate promițătoare pentru tinerii înotători mureșeni

Rezultate promițătoare pentru tinerii înotători mureșeni

inotÎn zilele trecute, înotătorii Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș au participat la două competiții internaționale, de unde s-au întors cu câteva rezultate notabile. Una dintre acestea a avut loc la Oradea, unde s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a „Memorialului Schier Herman”, la care au luat startul aproape 700 de sportivi din România, Ungaria și Republica Moldova. CSȘ Târgu-Mureș, sub îndrumarea profesoarei Anderka-Farkas Kinga a participat cu o echipă alcătuită din 18 de sportivi. Calificările în finale au reprezentat performanțe importante în aceste condiții. Cele mai bune rezultate au fost obținute de următorii sportivi: Orbán-Kis Orsolya (2005): loc II la 50m future, loc III la 50 m spate, loc IV la 50 m bras, loc VI la 50m liber; Vas Dennis (2005): loc II la 50 m future, loc VI la 50 m spate; Radu Matei (2006): loc II la 50 m bras, loc IV la 50 m liber; Sántha Nora (2008): loc II la 50 m liber și 50 m spate, loc III la 50 m fluture; Anderka-Farkas Kamilla (2008): loc VI la 50 m bras și 50 m spate.

7 din 7 pentru Gergely Ferenc în Germania

În aceeași perioadă, în Germania, la Mainz s-a desfășurat concursul internațional ISF Mainz, ediția a 49-a. La această ediție, pe lângă cele 39 de echipe germane, au participat și înotători din Statele Unite și Ungaria, iar Târgu-Mureșul a fost reprezentat de înotătorul CSȘ Târgu-Mureș, Gergely Ferenc (foto), care a participat la 7 probe diferite. Pregătit de antrenoarea Anderka-Farkas Kinga și susținut de firma MOL, acesta a reușit să câștige toate probele la care a luat startul, în 3 dintre ele reușind să-și îmbunătățească cel mai bun timp personal. Cele 7 medalii de aur prezintă un nou talent al înotului mureșean.

Citeste si:  LIVE: Startul ”Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc”, din centrul Târgu Mureșului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mihai Covaliu, președintele COSR, în vizită la UMFST Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a primit …