Home / Sport / Rezultate promițătoare pentru tinerii înotători mureșeni

Rezultate promițătoare pentru tinerii înotători mureșeni

inotÎn zilele trecute, înotătorii Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș au participat la două competiții internaționale, de unde s-au întors cu câteva rezultate notabile. Una dintre acestea a avut loc la Oradea, unde s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a „Memorialului Schier Herman”, la care au luat startul aproape 700 de sportivi din România, Ungaria și Republica Moldova. CSȘ Târgu-Mureș, sub îndrumarea profesoarei Anderka-Farkas Kinga a participat cu o echipă alcătuită din 18 de sportivi. Calificările în finale au reprezentat performanțe importante în aceste condiții. Cele mai bune rezultate au fost obținute de următorii sportivi: Orbán-Kis Orsolya (2005): loc II la 50m future, loc III la 50 m spate, loc IV la 50 m bras, loc VI la 50m liber; Vas Dennis (2005): loc II la 50 m future, loc VI la 50 m spate; Radu Matei (2006): loc II la 50 m bras, loc IV la 50 m liber; Sántha Nora (2008): loc II la 50 m liber și 50 m spate, loc III la 50 m fluture; Anderka-Farkas Kamilla (2008): loc VI la 50 m bras și 50 m spate.

7 din 7 pentru Gergely Ferenc în Germania

În aceeași perioadă, în Germania, la Mainz s-a desfășurat concursul internațional ISF Mainz, ediția a 49-a. La această ediție, pe lângă cele 39 de echipe germane, au participat și înotători din Statele Unite și Ungaria, iar Târgu-Mureșul a fost reprezentat de înotătorul CSȘ Târgu-Mureș, Gergely Ferenc (foto), care a participat la 7 probe diferite. Pregătit de antrenoarea Anderka-Farkas Kinga și susținut de firma MOL, acesta a reușit să câștige toate probele la care a luat startul, în 3 dintre ele reușind să-și îmbunătățească cel mai bun timp personal. Cele 7 medalii de aur prezintă un nou talent al înotului mureșean.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Mureșenii stau acasă: Roxana Diana Doczi face fitness

Cotidianul Zi de Zi lansează o provocare, sperăm atractivă și plăcută, pentru locuitorii județului Mureș …