Home / Administratie / Patrimoniu inventariat la Târnăveni

Patrimoniu inventariat la Târnăveni

111Consilierii locali ai municipiului Târnăveni au aprobat, recent, cu ocazia unei şedinţe de lucru, inventarierea patrimoniului public şi privat al municipiului Târnăveni pe anul 2015. Astfel, la data de 31 decembrie 2015 situaţia soldurilor se prezenta astfel: 18.933,6 lei la „Debitori”, 16.500,01 lei la „Clienţi”, 41.926,08 lei la „Creditori” şi 401.393,69 lei la „Furnizori”. Inventarierea patrimoniului privat al municipiului Târnăveni a cuprins gestiunile de mijloace fixe, obiecte de inventar, materiale, timbre, bilete, produse finite ale serviciilor publice din subordinea Primăriei municipiului Târnăveni. Inventarierea patrimoniului public al municipiului Târnăveni s-a desfăşurat în perioada 2-31 decembrie 2015 şi a cuprins toate bunurile aflate în patrimoniul public şi privat al municipiului Târnăveni. „Menţionăm că inventarierea patrimoniului public şi privat al municipiului Târnăveni a fost efectuată în totalitate, urmărindu-se respectarea reglementărilor legale în acest sens, în vederea stabilirii situaţiei reale a patrimoniului public şi privat al municipiului Târnăveni la data de 31 decembrie 2015”, a precizat ec. Rodica Muth, director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Primăriei municipiului Târnăveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cum a anunțat azi primarul Soós că se întâlnește amiabil cu ministrul Mediului, pe care l-a dat în judecată tocmai ieri!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat joi, 10 iunie 2021, pe pagina sa …