ASA, 0-1 la Dinamo, rămâne fără victorie în play-off FC Municipal
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

ASA, 0-1 la Dinamo, rămâne fără victorie în play-off

dinamo-asaÎn etapa a VII-a play-off-ului Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a cedat duminică seara în deplasare cu 1-0 în fața formației Dinamo București. Unicul gol al partidei a fost înscris de Rotariu în minutul 52, din lovitură liberă, după ce ASA a rămas în inferioritate numerică, Balauru fiind eliminat pentru hențul care a provocat lovitura liberă. Primul șut a aparținut bucureșetenilor, dar Lazăr a ratat ținta. Replica mureșenilor a venit de la Țucudean, dar nici acesta nu l-a învins pe Cerniauskas. Șuturile lui Pîrvulescu sunt apoi blocate, după care George Ciorceri este nevoit să facă prima schimbare, Marius Constantin fiind accidentat. După o primă repriză dominată de Dinamo, în care Lazăr şi Rotariu au avut cele mai importante ocazii, ASA a rezistat și a intrat la vestiare fără gol primit.

Din nou inferioritatea numerică decide soarta

Dinamo începe în forți repriza secundă și, după un șut al lui Anton, Ionuț Balaur comite un henț și vede direct cartonașul roșu, lăsându-și echipa în inferioritate. Centralul i-a acordat direct roșu, considerând că Balaur a oprit cu mâna o minge care aferea o șansă iminentă de gol a dinamoviștilor. Rotariu a transformat impecabil lovitura liberă de la 25 de metri și sarcina mureșenilor de a obține cel puțin un punct devenea mult mai dificilă. În continuare Dinamo a încercat fără rezultat majorarea scorului. Mureșenii au forțat și ei spre final restabilirea egalității, dar tot fără rezultat, și ASA înregistrează al patrulea eșec din 7 jocuri disputate în play-off, urmând să se concentreze pentru returul semifinalei Cupei României de joi, pe care o vor disputa la Cluj, cu CFR.

Au evoluat formațiile:

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Nedelcearu, St. Filip, Anton, Mevlja, D. Rotariu, Kortzorg (’45 Gnohere), V. Lazăr (’58 V. Costache), Essombe (’72 Palic)
ASA: Stăncioiu– G. Matei, Balaur, M. Constantin (’28 Gonzalez), Pîrvulescu, L. Buș, Gorobsov, Voiculeț, Brandan, Țucudean (’70 Jazvic), R. Costa (’58 Borza)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE