CSU Medicina CNUE, prima calificată în semifinalele cadetelor la volei Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

CSU Medicina CNUE, prima calificată în semifinalele cadetelor la volei

Echipa voleibalistelor cadete de la CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș a obținut deja calificarea în semifinalele Campionatului Național după disputarea primelor două etape a fazei grupelor. În prima zi a turneului final care se dispută în această săptămână în sala Clubului Sportiv Constructorul Falimia din București, echipa antrenorilor Bokor Istvan și Ciprian Dârnescu a câștigat cu 3-1 primul meci în fața formației CTF Mihai I București, iar în al doilea meci mureșencele au câștigat în doar trei seturi întâlnirea cu formația clubului organizator, Constructorul Familia. Este astfel singura echipă cu 6 puncte, având asigurată calificarea în semifinale, indiferent de rezultatele ultimei etape din faza grupelor. „Medicinistele” au cedat primul set din prima partidă la 22, l-au câștigat fără emoții pe al doilea, cu 25-13, după prelungiri pe al treilea, scor 27-25 și la 21 pe ultimul. În al doilea meci din grupă au câștigat la pas cu Constructorul Familia, cu seturi încheiate la 14, 19 și 18. Gazdele învinseseră cu 3-0 în primul joc formația LPS Cluj, care a câștigat cu 3-2 în etapa a doua partida cu cealaltă echipă bucureșteană. Astfel, după cele două etape mureșencele au 6 puncte și un meci cu clujencele, aflate la 4 puncte și pot depăși doar echipa organizatoare, care are 3 puncte, dar numai în cazul unei victorii în fața mureșencelor, coroborată cu o înfrângere a celor de la Constructorul Familia în derby-ul bucureștean.

 

CSU Medicina CNUE, singura calificată certă

Mult mai disputată se anunță lupta pentru calificare în ultima etapă din Seria I. În clasament conduce cu 5 puncte CS Agroland Timișoara, care este urmată la 2 puncte de CSȘ 5 București, adversare în ultima rundă. Cea mai sigură calificare pare a fi acelor de la Dinamo, aflate pe locul secund, cu 4 puncte, care întâlnesc în ultima etapă CSȘ 2 CNE CSM Baia Mare, singura din cele 8 echipe prezente fără niciun punct. Cu 3 sau doar 2 puncte, Dinamo nu mai poate fi depășită decât de una dintre celelalte echipe cu șanse de calificare. Pentru aceasta, echipa CSȘ 5 București are nevoie de o victorie de 3 puncte, la 0 sau 1.

Meciurile din semifinale se vor disputa sâmbătă, unde primele clasate din cele două grupe vor întâlni cele de pe locul secund în cealaltă, iar finalele vor avea loc duminică. Echipa mureșeană este singura calificată din punct de vedere matematic și are nevoie de două seturi pentru a-și asigura și primul loc. Acesta nu este neaparat un avantaj, deoarece adversara va fi stabilită doar după încheierea ultimei etape.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE