Evoluție modestă, un nou eșec pentru ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Evoluție modestă, un nou eșec pentru ASA

Etapa a IV-a a Ligii I de fotbal a adus duminică seara și a patra înfrângere pentru ASA Târgu-Mureș, 1-3 la Ovidiu în fața formației Viitorul Constanța. Pentru gazde au punctat Chițu (min. 43), Coman (64) și Purece (75), respectiv Alex Ioniță, care a redus în minutul 81 diferența în urma unei pase de la Feketics. După calificarea în „sferturile” Cupei Ligii obținută în urmă cu patru zile la Mediaș, 2-0 cu Gaz Metan, suporterii mureșenilor sperau să asiste la o revigorare a echipei favorite. Nu a fost deloc așa. Antrenorul Dan Alexa a folosit în formula de start majoritatea jucătorilor care abia au obținut drept de joc, dar lipsa unei coeziuni și lipsa pregătirii fizice a mai multor jucători și-a spus cuvântul. ASA nu a contat practic în joc și diferența de „doar” două goluri de pe tabelă se datorează în primul rând prestației portarului Edi Stăncioiu. ASA a reușit să trimită mingea spre poartă o singură dată pe parcursul primei reprize, în minutul 15, prin Romeo Surdu. Defensiva a rezistat până spre finalul primei părți, iar când aceasta a fost depășită intervențiile portarului mureșenilor au lăsat speranțe în a mai reduce din handicapul de 6 puncte cu care mureșenii au pornit la drum în noua ediție. Cel care era stâlpul apărării în edițiile trecute, Marius Constantin a avut o tentativă bizară de a respinge cu capul aproape de la firul ierbii, iar Chițu a trimis din unghi mingea aproape de vinclul porții. Avantaj meritat pentru gazde, dar se aștepta o schimbare majoră în evoluția echipei care încearcă să devină o echipă.

 

Fără replică, scor „blând” după aspectul jocului

Se aștepta o altă atitudine a mureșenilor în partea a doua. ASA nu a arătat însă ca o echipă în revenire. Mai mult, mureșenii nu și-au creat nicio ocazie de gol până în ultimele minute și nu au reușit să lege mai mult de 2-3 pase. Apărarea mureșenilor a fost făcută mat în minutul 64 și Coman a trimis cu latul din interiorul careului, iar după nici 10 minute constănțenii și-au majorat avantajul prin Purece, care a îndeplinit o formalitate după ce apărarea a fost din nou depășită. ASA nu a dat impresia în niciun moment că ar putea reveni în joc. Mai mult, câteva intervenții ale lui Stăncioiu au făcut ca scorul să ia proporții. Alex Ioniță a înscris pentru mureșeni la prima fază cu adevărat periculoasă, când ezitările din defensiva gazdelor i-au permis lui Feketics să-l servească ideal pe acesta în interiorul careului. Dobrogenii nu au mai forțat în atac și ASA a fost aproape de reduce diferența la un singur gol la final, prin Candrea, al cărui șut a fost blocat, și Ursu, care nu a nimerit poarta. ASA părăsește din nou terenul învinsă, după un nou meci foarte modest și se speră ca revirimentul să aibă loc în etapa viitoare, sâmbătă, 20 august, ora 18.00, când vor întâlni pe teren propriu Concordia Chiajna.

Au evoluat formațiile:

Viitorul: Buzbuchi– Benzar, Țâru (76 Brandan), Boli, Ganea, R. Marin, Nedelcu, Purece, Iancu (46 Filip), Chițu, Coman (71 Nimely)
ASA: Stăncioiu- Matei, M.Constantin, Cordoș, Mendy, R. Costin, Ursu, Belu (52 Candrea), Kuku (67 Feketics), Surdu (76 Alex Ioniță), Zicu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE