5 tineri cercetaţi pentru tâlhărie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

5 tineri cercetaţi pentru tâlhărie

 

În ziua de 26 august, echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sighişoara condusă de subcomisar de poliţie Sporea Ioan, desemnat Şeful Politiei Municipiului Sighişoara, a fost în localitatea Albești, ca urmare a unei sesizări primite.

Din cercetări a reieşit că în cursul nopţii, la sediul unei societăţi, din Albeşti, cinci persoane necunoscute au intrat în incinta societății, au agresat fizic paznicul de serviciu şi l-au imobilizat și au sustras o sumă de bani, trei telefoane mobile, o drujbă, două canistre în care se afla cantitatea de 35 l benzină, 1 cazan de țuică din cupru, o motocositoare, un aparat de sudură, un motor electric trifazic şi două role de cablu. În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au identificat cinci tineri, cu vârste între 14 şi 22 de ani, toţi din Albești.

Până la acest moment al anchetei, poliţiştii au recuperat aproximativ 90% din prejudiciul cauzat, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Sighişoara sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca persoanele în cauză să fie reținute  24 de ore şi ulterior să fie propuși Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara  pentru  arestare preventivă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE