Anunţ privind dezbaterea publică pentru elaborarea planului de menţinere a calităţii aerului în județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Anunţ privind dezbaterea publică pentru elaborarea planului de menţinere a calităţii aerului în județul Mureș

111Consiliul Județean Mureș, anunţă publicul asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a planului de menținere a calității aerului în județul Mureș, care va avea loc la sediul Consiliului Județean Mureș, Piața Victoriei nr.1, sala mare în data de 26 septembrie 2016, începând cu orele 16.00.

Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul Consiliului Județean Mureș, Piața Victoriei nr. 1, Târgu-Mureș, în zilele de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00, precum și pe pagina de internet a instituției la adresa www.cjmures.ro, la secțiunea Anunțuri şi la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Strada Podeni nr. 10 Târgu-Mureș, în zilele de luni până vineri între orele 8.00 – 14.00, precum şi pe pagina de internet a instituției la adresa http://apmms.anpm.ro/web/apm.ro.

Publicul poate transmite în scris comentarii/întrebări/opinii privind propunerea amintită la sediul administraţiei publice judeţene Piața Victoriei nr. 1 până la data de 23 septembrie 2016.

Preşedinte

Péter Ferenc

Secretar

Paul Cosma

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE