FOTO: Expoziția elevilor de la Liceul Vocațional de Artă Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 514 Vizualizări

FOTO: Expoziția elevilor de la Liceul Vocațional de Artă

Expoziția elevilor de la Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș a fost vernisată vineri, 27 octombrie, de la ora 17.00. Lucrări ale elevilor din clasele IX-XII sunt expuse la Galeria Art-Nouveau din Palatul Culturii.

„Suntem la expoziția anuală a elevilor claselor de liceu, care se află la ediția a XVII-a. În urma procesului atent de selecție, analiză, evaluare, coordonare, s-a trecut la prezentarea celor mai creative demersuri artistice ale elevilor noștri exprimate în variate moduri de expresie artistică, în funcție de atelierele disciplinelor de specialitate: pictură, modelaj, grafică, design vestimentar și, nu în ultimul rând, atelierul de arhitectură, care a intrat în oferta educațională a liceului nostru de acum 3 ani”, a spus directoarea Liceului Vocațional de Artă, Renata Claudia Veer.

„Profesorii și elevii de la specialitatea arte vizuale, sub coordonarea directă a responsabilului de catedră, doamna profesor Kolumbán-Kántor Zita, au conturat astăzi o atmosferă expozițională, prezentare de valori, convingeri, ideologii culturale, care reprezintă nucleul de bază în jurul căruia normele educaționale devin tradiții împărtășite, ritualuri de expresie vizibile în cadrul întregului proces de predare-învățare-evaluare. Vreau să mulțumesc întregului corp profesoral pentru efortul depus”, a adăugat Renata Veer.

Directoarea Liceului de Artă i-a mulțumit și artistei plastice Mana Bucur, președinta Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Târgu Mureș, pentru găzduirea expoziției și pentru sprijinul activităților și inițiativelor artistice ale elevilor.

FOTO: Expoziția elevilor de la Liceul Vocațional de Artă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE