Share

Home / Invatamant / Constantin Bogoşel, sărbătoritul zilei

Constantin Bogoşel, sărbătoritul zilei

Redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi îl felicită pe Constantin Bogoşel, consilier local social-democrat în Consiliul Local Târgu-Mureş, totodată inspector de istorie şi materii socio-umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, care vineri, 8 iunie, împlineşte frumoasa vârstă de 40 de ani.

Absolvent al Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş (2001), Constantin Bogoşel şi-a desăvârşit pregătirea cu un curs postuniversitar la Universitatea Tehnică Cluj Napoca, Şcoala Academică Postuniversitară de Informatică Aplicată şi Programare (2006-2008), respectiv cu un master la Universitatea „Petru Maior” Târgu-Mureş – „Elite, Cultură şi Construcţie Europeană” (2010-2012). Autor de cărţi şi prezenţă foarte activă la evenimentele culturale ale Cetăţii, Constantin Bogoşel şi-a afirmat, în timp, poziţia de susţinător al Educaţiei şi Culturii pe plaiuri mureşene.

Cu acest prilej deosebit, îi transmitem sărbătoritului zilei de astăzi urări de sănătate, putere de muncă şi inspiraţie în demersurile sale artistice, alături de tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

(Redacţia)

Share

3 comentarii

  1. Inspector școlar si consilier local nu sant in conflict de interese?Parca asa sună 😎Dna secretar de municipiu trebuie să verifice(legea 161)

  2. Ce carti a scris?

  3. fassssssssssssss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: ”Cetatea Copiilor” își deschide porțile și în cartierul Unirii din Târgu-Mureș

Obiecte de joacă nou-nouțe sunt montate zilele acestea în cartierul „Unirii” din Târgu-Mureș. ”În fața …

Share
Share