Învață cum se construiește o casă ecologică la Ghindari Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 713 Vizualizări

Învață cum se construiește o casă ecologică la Ghindari

În perioada 9-13 iulie, Asociația Coliba Verde din Ardeal organizează un eveniment dedicat construirii de case ecologice de la A la Z în localitatea Ghindari.

La acest atelier se dorește să se descopere în detaliu ce înseamnă cu adevărat o casă ecologică. În cele 5 zile se va prezenta teoretic tot ce înseamnă casă ecologică. Se va vorbi despre fundații, structuri tehnici de construire, soluții de termoizolare și finisare și multe altele. În principiu tot ce ține de o casă ecologică, de la A la Z, începând chiar cu alegerea terenului ideal. De asemenea, atelierul va avea și o parte practică prin care participanții pot vedea sau încerca diferite tehnici de construire (fundație, pereți, eventual acoperiș), dar și tehnici de tencuire sau alte finisări. Se organizează acest atelier cu gândul ca după cele 5 zile, veți pleca cu multe gânduri clarificate în ceea ce privește casele ecologice, dar și relaxați și reîncărcați sufleteste deoarece timpul atelierului se va vorbi și despre stilul de viată „off-grid” (fără facturi), în armonie cu natura.

Cazarea e la corturi, masa se oferă o dată pe zi (potrivită și pentru vegetarieni), iar costul se ridică la 550 lei/persoană. Pentru mai multe detalii trimiteți un e-mail la contact@colibaverde.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE