Home / Consiliul Judetean Mures / Achiziția produselor în ”Programul pentru Școli al României”, în curs de realizare

Achiziția produselor în ”Programul pentru Școli al României”, în curs de realizare

Distribuie

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că începând cu data de 10 septembrie a început furnizarea produselor lactate și a celor de panificație preșcolarilor și elevilor din grădinițele cu program normal și din învățământul primar și gimnazial, în baza actelor adiționale încheiate la contractele de furnizare încheiate în cursul anului 2017 de Consiliul Județean Mureș. Produsele lactate vor fi livrate în baza acestor acte adiționale doar de 3 ori pe săptămână și doar până la încheierea unor noi contracte de furnizare.

În cursul lunii august 2018 Consiliul Județean Mureș a aprobat lista produselor care pot fi distribuite pentru anii școlari 2018-2019 și 2019-2020 în cadrul ”Programului pentru școli al României”. Astfel, prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș din 9.08.2018 s-a aprobat ca în următorii doi ani școli să fie distribuite următoarele produse în cadrul programului mai sus menționat:

  • Fructe: mere
  • Lapte și produse lactate: lapte pasteurizat și sana
  • Produse panificație: corn din făină integrală fără adaos de zahăr, îndulcitori și alți aditivi alimentari și biscuiți uscați din făină integrală fără adaos de zahăr, îndulcitori și alți aditivi alimentari.

În acest moment este în curs de elaborare documentația de atribuire a produselor menționate mai sus conform procedurilor de achiziții publice.

(Comunicat de presă, Consiliul Judeţean Mureş)


De asemenea, verificati

Program modificat la piscina ”ing. Mircea Birău”

Distribuie Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au informat, prin intermediul unui comunicat de presă făcut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.