Share

Home / Cultură / Primele spectacole ale anului 2019 la Compania Liviu Rebreanu
Imagine din „Domnul Urmuz scrie pagini bizare” (Foto: Cristina Gânj)

Primele spectacole ale anului 2019 la Compania Liviu Rebreanu

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș va începe anul 2019 cu reprezentația spectacolului „Capu’ de bizon” de David Mamet, în traducerea lui Bogdan Budeș, regia fiind semnată de Theodor-Cristian Popescu, iar scenografia fiind concepută de Bogdan Spătaru. Reprezentația va avea loc vineri, 4 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Nicu Mihoc, Ştefan Mura și Dan Rădulescu.
„Capu’ de bizon” a participat la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului International de Teatru Atelier de la Baia Mare, unde actorii Nicu Mihoc și Dan Rădulescu au câștigat Ex Aequo Premiul pentru Cel mai bun actor. Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani.

Următorul spectacol programat în prima săptămână a anului 2019 este „Domnul Urmuz scrie pagini bizare”, scenariul, coloana sonoră și regia Gavriil Pinte, scenografia Roxana Ionescu. Reprezentația va avea loc sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Mică. Din distribuție fac parte: Mihai Crăciun (Urmuz 1), Alexandru-Andrei Chiran (Urmuz 2), Luchian Pantea (Cipria), Ale Ţifrea (Urmuza), Sergiu Marocico (Cel care pune întrebări), Roxana Marian (Mama), Ion Vântu (Tatăl), Csaba Ciugulitu (Stamate), Georgiana Ghergu (Soţia), Cristian Iorga (Bufty), Laura Mihalache (O actriță brunetă), Gabriela Bacali (O actriță blondă), Bianca Fărcaş și Costin Gavază (Metafizicienii). Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani.

Primul spectacol al Companiei Liviu Rebreanu programat la Sala Mare în anul 2019 este „Ivanov” de A. P. Cehov, în regia lui Claudiu Goga și scenografia Liei Dogaru. Reprezentația va avea loc marți, 8 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Spectacolul „Ivanov” a participat la ediția din acest an a Festivalului Național de Teatru.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Nicu Mihoc, Elena Purea, Dan Rădulescu, Nicolae Cristache, Tina Moga Oltean, Loredana Dascălu, Mihai Crăciun, Monica Ristea, Costin Gavază, Csaba Ciugulitu, Cristina Holtzli, Ion Vântu, Cristian Iorga, Sergiu Marocico, Luchian Pantea, Bianca Fărcaș, Emilia Banciu, Claudiu Banciu, Gabriela Bacali, Erika Domokos, Tiberius Vasiniuc, Ștefan Mura și Zeno Apostolache Kiss.
Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte Lucian Matei (video mapping) și Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală).

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, au la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Andreea Morariu (Morani) își surprinde audiența cu primul ei single, “Merg mai departe”

Andreea Morariu, cunoscută sub numele de scenă Morani, a lansat de curând primul ei single, …

Share
Share