Share

Home / Politic / Structură nouă de conducere pentru PSD Târnăveni

Structură nouă de conducere pentru PSD Târnăveni

Adunarea Generală a membrilor organizației municipale a Partidului Social Democrat (PSD) Târnăveni a decis, în urmă cu câteva zile, asupra componenței Biroului Politic și a conducerii organizaţiei, în urma unui scrutin intern, informează Telegraful de Mureş.

Potrivit sursei citate, mandatul de președinte al PSD Târnăveni a fost încredințat, pentru următorii patru ani, lui Emanoil Cîrlea, care ocupa, din februarie 2017, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei. Liderul PSD Târnăveni este de profesie inginer, ocupă funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Târnăveni şi a fost singurul candidat pentru şefia PSD Târnăveni, fiind ales cu unanimitate de voturi.

“Strategia politică pentru perioada următoare este în primul rând legată de calendarul electoral anunțat pentru 2019 și 2020, iar în ceea ce privește poziționarea noastră pe scena politică din Târnăveni avem o țintă clară și anume creșterea numărului de mandate obținute pentru Consiliul Local de la șase cât avem acum la nouă mandate și binențeles, câștigarea funcției de primar al municipiului”, a declarat, pentru Telegraful de Mureş, Emanoil Cîrlea.

Noua structură a Biroului Municipal al PSD Târnăveni este următoarea: președinte executiv Florin Sim – viceprimar al municipiului Târnăveni; secretar – Iulia Cândea; vicepreședinți: Ioan Tiberiu Tet, Constantin Usuc, Susana Tulai, Ciprian Cândea, Cristian Istrate și Nicolae Năstase – președinte OPSD Târnăveni și consilier local; membri: Piaskovsky Stanislav – consilier local, Alin Mihăilescu – consilier local, Arminia Mândroiu, Maria Șutu, Viorel Popa, Adrian Militaru, Liviu Vlasiu, Adrian Hosu, iar invitat permanent al lucrărilor Biroului Municipal al PSD Târnăveni este ing. Octavian Popa, fost primar al municipiului Târnăveni în mandatele 1990-1996 și 2000-2008.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Chioşc de difuzare a presei, ridicat din zona Universităţii

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş au ridicat, vineri dimineaţa, două chioşcuri …

Share
Share