Structură nouă de conducere pentru PSD Târnăveni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1015 Vizualizări

Structură nouă de conducere pentru PSD Târnăveni

Adunarea Generală a membrilor organizației municipale a Partidului Social Democrat (PSD) Târnăveni a decis, în urmă cu câteva zile, asupra componenței Biroului Politic și a conducerii organizaţiei, în urma unui scrutin intern, informează Telegraful de Mureş.

Potrivit sursei citate, mandatul de președinte al PSD Târnăveni a fost încredințat, pentru următorii patru ani, lui Emanoil Cîrlea, care ocupa, din februarie 2017, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei. Liderul PSD Târnăveni este de profesie inginer, ocupă funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Târnăveni şi a fost singurul candidat pentru şefia PSD Târnăveni, fiind ales cu unanimitate de voturi.

“Strategia politică pentru perioada următoare este în primul rând legată de calendarul electoral anunțat pentru 2019 și 2020, iar în ceea ce privește poziționarea noastră pe scena politică din Târnăveni avem o țintă clară și anume creșterea numărului de mandate obținute pentru Consiliul Local de la șase cât avem acum la nouă mandate și binențeles, câștigarea funcției de primar al municipiului”, a declarat, pentru Telegraful de Mureş, Emanoil Cîrlea.

Noua structură a Biroului Municipal al PSD Târnăveni este următoarea: președinte executiv Florin Sim – viceprimar al municipiului Târnăveni; secretar – Iulia Cândea; vicepreședinți: Ioan Tiberiu Tet, Constantin Usuc, Susana Tulai, Ciprian Cândea, Cristian Istrate și Nicolae Năstase – președinte OPSD Târnăveni și consilier local; membri: Piaskovsky Stanislav – consilier local, Alin Mihăilescu – consilier local, Arminia Mândroiu, Maria Șutu, Viorel Popa, Adrian Militaru, Liviu Vlasiu, Adrian Hosu, iar invitat permanent al lucrărilor Biroului Municipal al PSD Târnăveni este ing. Octavian Popa, fost primar al municipiului Târnăveni în mandatele 1990-1996 și 2000-2008.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE