Proiectul Târgu Mureș Shopping City de pe Calea Sighișoarei continuă Business
  • ligia.voro
  • 3 comentarii
  • 9286 Vizualizări

Proiectul Târgu Mureș Shopping City de pe Calea Sighișoarei continuă

NEPI Rockcastle a confirmat în Raportul privind rezultatele financiare consolidate la 31 decembrie 2018 continuarea investiției de la Târgu Mureș. Viitorul mall va avea 41.300 mp și o valoare de peste 40 de milioane de euro. 

 

Potrivit celor scrise în raport, compania se află în procedura de obținere a autorizației de construire a mall-ului de 41.300 mp în partea de sud-est a Municipiului Târgu Mureș, mai exact pe Calea Sighișoarei.

Proiectul țintește să devină mall-ul dominant regional și să ofere unei populații estimate la 390.000 de locuitori care locuiește la circa 45 de minute distanță acces la un hypermarket întins, numeroase magazine de modă, food court și cinema cu zone de relaxare. Târgu Mureș Shopping City este închiriat deja în proporție de 30% și va avea ca ancoră un hypermarket Carrefour”, se mai arată în raport.

Proiectul va fi finalizat în semestrul doi al anului 2020 dacă vor fi obținute autorizațiile, o amânare cu un an față de data anunțată în martie 2018 la şedinţa de dezbatere publică pentru proiectul de plan – raportul de mediu elaborat pentru Planul Urbanistic Zonal „Stabilire reglementări pentru construire centru comercial, împrejmuire, branşamente şi racord utilităţi”.

Valoarea proiectului trece de 40 de milioane de euro (detalii despre proiect găsiți AICI)

Întregul raport poate fi consultat dând click pe Condensed-Consolidated-Financial-Results-for-the-Year-Ended-31-December-2018

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ar fi curios sa vedem ce planuri ezista pentru ajutarea traficului rutier. Este clar ca Calea Sighisoarei nu va face fata cu cate o banda in fiecare directie, iar circulatia pe B-dul 1 Dec. 1918 va fi o durere regala daca nu se fac parcari. +1 pentru @observator pentru parcarile multinivel si subterane.

    Deci, stimati proiectanti, ce strategie aveti in acest sens?

  • Activitatea administratiei locale este un dezastru.Se vede cu ochiul liber ca orasul este condus cu lacomie si in mod fraudulos.
    Pe toate locurile disponibile se construiesc Mall-uri, restaurante,hoteluri,clinici proprietate personala,parcare subterana etc. in timp ce populatia urla dupa drum ocolitor,parcari supraetajate,zone vezi, parcuri,rezolvarea problemei gunoiului,protejarea mostenirii istorice si arhitecturale,protejarea mediului,aer curat etc.
    In acest timp justitia in loc sa se autosesizeze privind neregurile ce se desfasoara in administrarea orasului ,aparitia conducatorilor bugetari putred de bogati, iese in strada sa protesteze.Oare nu vad sau nu vor sa vada aceste anomalitati?
    Daca nu vad inseamna ca nu sunt profesionisti,daca nu vor sa vada inseamna ca sunt influentabili.Atunci pentru ce protesteaza?

    • Stiati ca:

      Terenul ala era proprietate privata? Si ca Nepi nu are nici o treaba cu primaria, sunt tot niste privati care construiesc ceva pe baza de acorduri de mediu, etc!?

      Zona verde ai la marginea orasului cata vrei, trebuie doar sa te misti din casa. Unde vrei zona verde? IN mijlocul bulevardului?

      Mall, restaurant, hotel, clinica privata etc produc zeci/ sute de locuri de munca. Logic ca vreau sa se faca 100 de clinici private daca sistemu de stat e de 2 bani. Nu va inteleg ce aer curat tot visati voi, dar va luati in schimb 2 3 masini / familie. Ganditi cu dosu’

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE