Home / Life style / Le&LeGames împlinește 10 ani și intră în familia Happycolor!

Le&LeGames împlinește 10 ani și intră în familia Happycolor!

Distribuie

Cea mai cunoscută locație din Târgu Mureș de către iubitorii jocurilor de societate, Clubul Le&Le Games, împlinește în acest an 10 ani de la înființare, iar de la începutul acestui an face parte din grupul de firme Happycolor, unul dintre cei mai  importanți distribuitori de jocuri educative din România.

Pentru a afla mai multe despre ce înseamnă această nouă etapă din viața clubului cât și despre planurile de viitor în actuala formulă l-am invitat la o discuție pe Valics Lehel, unul dintre fondatorii societății  Le&Le Games și actualul manager general al clubului.

Reporter: În primul rând, la mulți ani Le&Le Games! Spuneți-ne pentru început, cu ocazia acestei aniversări,  câteva cuvinte despre  începuturile clubului, activitățile din cadrul acestuia și despre piața jocurilor de societate din România, în ce stadiu considerați că se află în acest moment.

V.L: Clubul Le&Le Games s-a născut din pasiunea noastră pentru acest domeniu,  din dorința noastră de a crea un loc de întâlnire atât pentru cei la fel de pasionați de jocuri ca și noi, dar și un spatiu ideal pentru o întâlnire cu prietenii și familia, un loc unde pot să aibă loc evenimente  în cadrul cărora în prim plan să se afle distracția și socializarea în preajma unor jocuri de societate antrenante. La început am pornit ca un club de jocuri,  iar în scurt timp, ca urmare a cererii clienților am adus și jocuri pentru vânzare devenind  astfel club de joacă și magazin specializat în jocuri de societate  în același timp.

Piața jocurilor de societate din Romania, chiar dacă este încă mult sub nivelul țărilor de tradiție  cum sunt Germania, Franta, etc, a cunoscut însă în ultima perioadă o creștere accentuată de la an la an. Le&Le Games face parte din pionierii acestui domeniu activând de 10 ani în această branșă. Dacă acum 10 ani jocurile de tip boardgame care se găseau în piața autohtonă erau în principal ediții în engleză și existau  doar câteva jocuri traduse integral în romană, în prezent pe piață  se regăsesc o mulțime de jocuri bune traduse in română, pe lângă clasicele Catan, Carcassone, Dixit sau Activity care au rezistat timpului.

Reporter: Din luna martie, Le&Le Games face parte din grupul de firme Happycolor. Care sunt motivele acestei asocieri și planurile de viitor în actuala configurație?

V.L Între Le&Le Games și Happycolor este o colaborare de mulți ani, Happycolor fiind unul dintre furnizorii nostri tradiționali de jocuri, specializat în principal în distribuția jocurilor de logică pentru copii, dar care pe lângă distribuție are și o rețea de magazine cu un concept original la care ne-am dorit afilierea deoarece am simțit că era exact ceea ce ne poate completa. Lumea ne știe ca pe un club de joacă destinat în special adolescentilor și adulților, și foarte putin orientat spre activitățile și jocurile pentru copii. Prin această asociere statutul clubului se modifică radical devenind astfel un club pentru toate vârstele, de aici și schimbarea titulaturii în Le&Le Games – Clubul tău de familie!

Reporter: Spuneți-ne mai multe despre această transformare în Le&Le Games- Clubul tău de familie!, veți rămâne ca și Le&Le Games într-un nou format sau veți deveni un magazin și spatiu de joacă Happycolor?

V.L Ambele. Le&Le Games- Clubul tău de familie!  va fi un nou concept din cadrul Happycolor. Mai exact clădirea clubului care deja a trecut de la începutul anului printr-un amplu proces de modernizare, va fi împărțită în 5 spații separate destinate atât activităților de club de joacă pentru adolesenți și  adulți cât și spații destinate celor mici sau  unor evenimente tematice. Mai exact acestea vor fi : 1 – Grădina cu Jocuri; 2 – Magazinul Happycolor; 3 – Clubul de joacă și magazinuL Le&Le; 4 – Camera de Magic, D&D și Warhammer; 5 – Camera de evenimente tematice.

Reporter: Puteti să ne descrieți pe scurt fiecare dintre aceste spații ale clubului și activitățile ce vor avea loc în ele?

V.L Desigur, le voi lua pe rând :

 1 – Gradina cu Jocuri – este terasă exterioară, cu spațiu verde a clubului,în suprafață de 100mp. Aici vor fi activități de joacă, atât cu jocuri pentru copii cât ți pentru adulți pe toată durata săptămânii,  bineînțeles ținând cont de vremea de afară. De asemenea,  aici se vor putea organiza evenimente tematice.

2 – Magazinul HappyColor, este un spațiu nou deschis în cadrul clubului situat la parter, chiar la intrarea principală. Aici se găsesc toate jocurile de copii din portofoliul Happycolor, branduri importante, de calitate,  pe care clienții le cunosc deja, cum sunt: SmartGames, Blue Orange, Gigamic, Thinkfun, Huch&Friends, Foxmind, Loki, etc. Așa cum se știe, prezentarea jocurilor în magazinele Happycolor este una interactivă, toate jocurile din magazin având un exemplar deschis care va putea fi explicat și testat în prealabil de către clienți, care vor  putea cumpăra în cunoștință de cauză.

3 – Clubul de joacă și magazinul Le&Le, este fostul și actualul spațiu al clubului, în suprafața de aproximativ 100mp, în care s-au făcut modificări majore de modernizare. Aici se pot juca în continuare jocurile deschise din club care între timp s-au mărit substanțial ca număr, în timpul în care poți savura o cafea bună, un ceai aromat sau alte băuturi. În viitorul apropiat vom avea aici și semipreparate fast-food. Tot în cadrul spațiului clubului se găsește și magazinul cu jocuri pentru adolescenți și adulți, într-un număr impresionant cât și o ludotecă cu jocurile care se pot închiria pentru acasă. Pană la sfârșitul lunii, titlurile disponibile pentru închiriere vor ajunge la peste 500 ca număr , atât jocuri pentru adulți cât și pentru copii.

4 – Camera de Magic, D&D și Warhammer, este un spațiu de la etajul 2 al clubului, în care se desfășoară evenimente cu jocuri tematice, cu personaje fantastice și miniaturi.

5 – Camera de evenimente tematice și ateliere în suprafața de 60mp și e situată tot la etajul 2 al clubului. Aici vor avea loc ateliere de creație, clubul de vacanță, ateliere de povești, petreceri de aniversări, cursuri de parenting, etc

Reporter: O mulțime de activități diverse și atractive, pentru toate vârstele, în cadrul unui singur club. O noutate absolută pentru Târgu Mureș. Toate spațiile sunt deschise publicului în acest moment?

V.L Da, clubul este deschis publicului în acest moment, cu toate spațiile și facilitățile de mai sus. Inaugurarea oficială însoțită de o mulțime de activități surpriză și promoții va avea loc însă la sfârșitul acestei  luni, în zilele de 30 și 31 martie. Vă așteptăm pe toți atunci, la petrecerea aniversară de 10 ani a clubului în cadrul căreia va avea loc și prezentarea noului concept. Țineți de asemenea aproape pagina de facebook a clubului (Le & Le Games – Dare to play!?) pentru a fi la curent cu avalanșa de promoții din următoarea perioadă.

Reporter: Vă mulțumim pentru disponibilitea  în ce privește acest interviu și urăm Clubului Le&Le Games mult succes în noua formulă!

V.L Vă mulțumesc și eu de asemenea pentru interes și vă așteptăm  săptămâna aceasta, sâmbătă și duminică , 30-31 martie, la petrecerea aniversară Le&Le Games 10 ANI!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Otilia Bilionera, Culiță Sterp și Georgiana Lobonț, capete de afiș la Zilele unei comune mureșene

Distribuie Primăria și Consiliul Local al Comunei Miheșu de Câmpie organizează, în perioada 9-10 septembrie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.