Clarvăzătoarea Carmen Harra, despre anul care abia a început. „Nu suntem pregătiți pentru ce vine!” Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1485 Vizualizări

Clarvăzătoarea Carmen Harra, despre anul care abia a început. „Nu suntem pregătiți pentru ce vine!”

Clarvăzătoarea Carmen Harra ne informează că anul 2024 reprezintă un an karmic, având cifra 8 și fiind, de asemenea, anul Dragonului în zodiacul chinezesc. Referindu-se la aceste caracteristici, clarvăzătoarea face o comparație cu un alt an din istoria umanității ce împărtășește aceleași elemente, mai exact anul 1952. Acest an a fost marcat de numeroase evenimente notabile, inclusiv nașterea lui Vladimir Putin. Anul 2024 este considerat karmic și aduce cu sine reluarea unor evenimente similare cu cele din 1952, punând accent pe sincronicitățile din lume și pe influența karmei care intervine pentru a curăța multe aspecte de pe glob.

Anul 2024 este, de asemenea, caracterizat ca un an al puterii personale, al abundenței, dar și al posibilității oamenilor de a reuși în moduri surprinzătoare. Este anul unor schimbări majore, ne previne prevăzătoarea.

Previziunile pentru anul 2024 conform lui Carmen Harra: „Sincronicitățile lumii sunt vizibile în anii karmici”

Anul 2024, din punct de vedere climatoric, este zguduitor. Atenție la cutremure, mă întorc în 1952, cel mai mare cutremur s-a întâmplat atunci în California. Fac o referire la repetarea unui element care s-a întâmplat atunci, care vine înapoi cu aceeași magnitudine în 2024, vine înapoi pe teritoriile unde cutremurele s-au mai produs. Anul 2024 prezintă un pericol pentru zona Vrancei, deci fiți atenți și la aspectul acetsa. Sincronicitățile lumii sunt vizibile în anii karmici. Nu este o coincidență, este o sincronicitate universală, anul ‘52 și 2024. În viață este totul despre a ști cum să răspunzi la ceea ce urmează să ți se întâmple. Problema începuturilor războaielor din lume este în Orientul Mijlociu, acolo s-au născut primele războaie și acolo e pericolul cel mai mare de ceva care să aibă o explozie”, a declarat ea într-o emisiune televizată, potrivit observator.ro.

Ne întoarcem, în ultima sută și ceva de ani și noi nu am mai avut decât odată configurații de genul ăsta. Dacă înțelegem conceptu karmei, înseamnă elemente care s-au produs în 1952, când a fost tot așa, un an karmic și a fost anul Dragonului. Se pot reedita într-o altă formă pe parcursul lui 2024. Să ne amintim ce a fost în 1952: s- născut Vladimir Putin, în 1952 prințesa Elisabeta, a devenit regina Angliei, tot în 1952 am creat prima bombă cu hidrogen, republicanii i-au învins pe democrați. Iată, 1952, cel mai mare cutremur a avut loc în California. Deci la ce mă refer? Ce putem să vedem pe parcursul acestui an? Putem să vedem mari schimbări politice. 40 de țări, 40 de țări importante schimbă președinția și începe cu ce? Cu Rusia. Iată: Vladimir Putin, 1952, iată schimbarea și căderea lui Vladimir Putin, nașterea în 1952, căderea în 2024. Anul ăsta ne surprinde cu tot ce nu credem. O să vedeți la alegerile din România că tot ce credeți că pare să se întâmple este, de fapt, total contrazis de an în sine, de puterea anului care vine și din toate alegerile și tot ce ați… toți care credeți că vin să conducă, până la urmă, niciunul dintre ei nu ajunge președinte. Deci, iată surprizele anului”, a spus ea. Binecunoscuta clarvăzătoare aduce în discuție cele mai importante subiecte ale anului, printre acestea, desigur, numărându-se răspunsul la întrebarea „Cine va fi Președintele României”, a mai spus aceasta.

(L.P.)

Sursa: a1.ro

Sursa foto: Facebook – Carmen Harra

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE