Home / Administratie / Péter Ferenc: Nu acordați încredere campaniei de strângere de semnături lansate de Primăria Târgu Mureș

Péter Ferenc: Nu acordați încredere campaniei de strângere de semnături lansate de Primăria Târgu Mureș

Distribuie

Se ascut săbiile în Târgu Mureș. Aseară, Biroul de Presă al UDMR Mureș ne-a remis un comunicat referitor la campania de strângere de semnături lansată de Primăria Târgu Mureș. Este clar că pacea s-a cam dus între Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș, în condițiile în care președintele UDMR Mureș este și președintele forului județean. 

Redăm mai jos comunicatul: 

„Primăria Municipiului Târgu-Mureș a lansat recent o campanie bazată pe afirmații manipulative și neadevărate din dorința de a scăpa de răspundere pentru faptul că nu au reușit să-și atingă obiectivele stabilite în campaniile electorale anterioare. Primarul Dorin Florea joacă din nou rolul victimei, astfel el dă vina pe alții pentru ineficiența instituției din ultimele 2 decenii, cu toate că pe parcursul acestor 20 de ani domnul primar a accentuat de nenumărate ori că pixul este în mâna lui. Totuși în 20 de ani nu au avut loc investiții majore la Tîrgu Mureș, nu au reușit să rezolve problemele legate de transportul public, de parcări sau de zonele verzi. De asemenea, nu s-au creat locuri de muncă, și domnul primar a frânat funcționarea Asociației Zona Metropolitană Tîrgu Mureș.

Afișele plasate în oraș cu acordul și la voința primarului, precum și strângerea de semnături, nu servesc interesele târgumureșenilor, nu fac altceva decât să inducă în eroare locuitorii orașului, deoarece această strângere de semnături nu va avea consecințe juridice. Totodată, există riscul ca datele obținute în acest mod să fie utilizate în scopuri electorale în alegerile locale de anul viitor.

Este o diversiune, un instrument de campanie politică. Pe afișele postate în oraș apar minciuni și informații denaturate. Primarul are două decenii de experiență administrativă. Astfel, sunt convins că domnul primar știe, spre exemplu, că pentru construirea drumului ocolitor pe ruta Corunca-Livezeni și Ernei răspunde Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Afirmațiile de pe afișe privind drumul ocolitor sunt o minciună. Primăria încearcă să scape de responsabilitate, pe o rețetă bine cunoscută și exersată timp de 20 de ani. Avem astăzi alegători cu drept de vot care, încă de la momentul nașterii, ascultă doleanțele primarului, care încearcă să îi convingă și astăzi că Târgu Mureșul are mulți dușmani. Orașul însă, nu are alți dușmani decât incompetența și neglijența conducerii. Postura de victimă a fost, până acum, strategia câștigătoare, însă în competiția de anul viitor nu va mai fi de ajuns pentru a câștiga” – a accentuat Péter Ferenc, președintele UDMR Mureș.

Primăria Municipiului Târgu Mureș colectează datele alegătorilor din Târgu-Mureș pentru mobilizare. UDMR Mureș face apel la cetățenii din Târgu-Mureș să nu se lase induși în eroare și să nu furnizeze datele lor personale în campania de colectare a semnăturilor „Protejați-vă orașul”.

Biroul de Presă al UDMR Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

„Turismul în județul Mureș își revine”. Vezi care sunt principalele evenimente culturale din 2024

Distribuie Anul 2024 pare un an extrem de promițător pentru toți turiștii care își doresc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.