Cu titlul aproape în buzunar Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Cu titlul aproape în buzunar

Etapa a III-a a turneului final al Campionatului Național de volei al junioarelor I care se dispută în sala UMF din Târgu-Mureș a fost una cât se poate de favorabilă gazdelor de la CSU Medicina CNUE. Mureșencele și Dinamo București aveau câte două victorii după două etape, bucureștencele având un set pierdut. În primul joc al etapei a treia Dinamo pierdea cu 1-3 întâlnirea cu CSM București și o eventuală înfrângere a mureșencelor în fața celei de-a treia echipe bucureștene, CTF Mihai I (Rapid) ar fi făcut ca patru din cele șase participante să aibă câte două victorii și o înfrângere. Era astfel de așteptat o replică pe măsură din partea bucureștencelor. Nu a fost așa, deoarece echipa antrenorului Predrag Zukovic a controlat cu autoritate întâlnirea, impunându-se cu 3-0. CTF a dat o replică mai bună doar în setul secund, pe care l-au cedat cu 18-25, dar în primul au făcut doar 10 puncte și în al treilea 9.

În al doilea meci al etapei s-au întâlnit cele două echipe CSȘ, din Lugoj și Bacău. Prima s-a impus cu 3-0, astfel că echipa băcăuană rămâne singura fără punct obținut după trei zile. În etapa de sâmbătă ele vor fi adversarele mureșencelor și o foarte posibilă victorie în trei seturi ar face ca în ultima etapă, cea de duminică, mureșencele să aibă nevoie să câștige un singur set cu Dinamo pentru a deveni campioane, din punct de vedere matematic. Asta în cazul în care dinamovistele câștigă tot în trei seturi jocul de sâmbătă, cu CSȘ Lugoj, situație în care setaverajul lor ar fi 10-4 și ar avea posibilitatea să ajungă la 13-4, setaverajul mureșencelor fiind astfel 12-3.

În acest caz s-ar ajunge la următorul criteriu, al punctaverajului, capitol la care mureșencele au în prezent un avantaj considerabil.

Se poate spune așadar că gazdele au deja titlul în buzunar, iar o înfrângere a celor de la Dinamo în fața mureșencelor ar face ca CSM să urce pe locul secund.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE