Extindere de fabrică în Sângeorgiu de Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1027 Vizualizări

Extindere de fabrică în Sângeorgiu de Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Modificare temă aprobată prin A.C. nr. 24/2023, Dezvoltarea activității la Cotraco Rom SRL prin construire două hale de producție”, propus a fi amplasat în comuna Sângeorgiu de Mureș, satul Sângeorgiu de Mureș, strada Petki David nr. 69, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.
Conform Proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 9 aprilie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Cotraco Rom SRL Sângeorgiu de Mureș și prevede construirea a două hale de producție (Hala C4 cu suprafață construită de 324,3 de metri pătrați și Hala C5 cu suprafață construită de 252,6 de metri pătrați), pe un teren cu suprafața totală de 2.782 de metri pătrați.
”În prezent, pe amplasament există trei hale, având drept obiect de activitate producția de cabluri speciale de legătură, de ridicare, tracțiune, ancorare și fixare. Justificarea necesității proiectului: beneficiarul intenționează să își extindă activitatea, vizând diversificarea portofoliului și creșterea capacității de producție în cadrul fabricii existente. Investiția prevede construirea a două hale (C4 și C5), cu regim de înălțime P+1 fiecare și modernizarea uneia dintre halele existente – C1, regim de înălțime P+1”, se menționează în document.
Lucrări propuse:
Hala C4 va cuprinde: camere tehnice, zonă de producție, showroom și grupuri sanitare (la parter), respectiv sala de inovare – cercetare, sală de brevete, patente și mărci, sală de gestiune comenzi, sală de proiectare tehnologică plus arhivă și grupuri sanitare (la etaj).
Hala C5 va cuprinde: hală de producție, vestiar, grup sanitar (la parter), patru ateliere, oficiu, vestiar și grupuri sanitare (la etaj).
Modernizarea halei C1 existente prevede lucrări de recompartimentare, astfel: hală de producție (la parter), trei ateliere, oficiu, grupuri sanitare (la etaj).
”Cele două construcții noi vor fi corelate cu clădirile existente, urmând să formeze un ansamblu de clădiri cu aspect arhitectural reprezentativ”, se mai arată în același document.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE