Modificare de organigramă la SC Administrativ Serv Luduş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 308 Vizualizări

Modificare de organigramă la SC Administrativ Serv Luduş

Consiliul de Administrație al Societății Administrativ Serv Luduș SRL a fost numit conform HCL nr. 10/2019 în  componența Liviu Vasile Popa – președinte, Sorinel Tripon și Dorin Cormoș – membri.

În ziua de 17 aprilie 2019 Consiliul de Administrație s-a întrunit, în prezența invitatei Adriana Simona Radu, economista Societății, pentru a aproba ordinea de zi în care au fost prezentate: Situația financiară aferentă anului 2018, precum și raportul auditului statutar referitor la închiderea anului 2018; Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 în cadrul căruia se stabilește achiziționarea unui utilaj multifuncțional, acordarea de tichete de masă în sumă de 10 lei/ zi și aprobarea majorării salariilor în funcție de creșterea productivității muncii; Prezentarea organigramei și statul de funcții.

Având în vedere prevederile articolului 4.2. litera a) din Actul constitutiv al societății care precizează că asociatul unic aprobă structura organizatorică, organigrama și statutul de funcții a societății, Primăria orașului Luduș, unicul acționar, a propus Consiliului local să aprobe modificarea organigramei și statului de funcții ale societății Administrativ Serv Luduș SRL, propunere aprobată.

Ioan  A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE